תראו מה ציירתי היום...

Nihau

New member
תראו מה ציירתי היום...

זאת מפלצת שטורפת נשמות של אנשים מתים (לכל מי שלא מכיר את SR1) כל מה שהילד הקטן והמעצבן ההוא מ"החוש השישי" היה צריך לעשות זה לשכור אחד מאלה שיפטרל מסביב לבית שלו ויטרוף את כל הנודניקים שמפריעים לו לישון. סימביוזה: אני ישן ואתה מקבל אוכל חינם. מה דעתכם?

וואי זה מצויין ! בהחלט דומה למקור..

אה..
דיפאינס איכזב אותי. קשות.

דרגורן

New member
שאלות (כמובן)

1. איך/איפה שיחקת - האם הורדת את גירסת ה-NTSC? 2. מה איכזב - עלילה או המשחקיות?

Nihau

New member
סבלנות היא מעלה...

או לפחות ניראה לי שאם אני אשמע את זה מספיק פעמים אני אצליח לא לרצוח מישהו עד שאשים ת ידי הקטנות על המשחק הזה ועד אז בלי ספויילרים תודה. עצתי לך - אל תשפוט משחק לפי תקצירים... זה הורס את החוויה שהיא חלק חשוב מההנאה הכללית שקובעת את דעתך הסופית. חוץ מזה מה דעתך על הציור? יש למישהו ממביני העיניין רעיון איזה נתונים יהיו למפלצת כזאת בD&D ?

השתדלתי לא לשפוט

אבל לצערי בעלילה יש כמה בעיות המשכיות.. וזה מבחינתי אכזבה.. (קראתי תקצירים כי רוב הסיכויים הם שהמחשב שלי לא יחזיק את המשחק הזה ואין לי ps2 .. ) המממ נתונים.. זה די מסובך.. im stumped..

timur97

New member
נתונים של wraith

הנה הנתונים של wraith מתוך ספר המפלצות של 3.5 (נראה לי שב3 זה אותו דבר) אל-מת (undead) בינוני לא-גופני (incorporeal) נק"פ 5ק12 יזמה 7+ (initiative( מהירות 60רגל, עף טוב דרגת שריון 15 התקפה בסיסית 2+ היאבקות אין התקפה: 5+ נגיעה לא גופנית (מתעלמת שריון) ק4 נק"פ + ק6 נקודות חוסן. חוסן לא מורד עם מצליחים fortitude 14 התרגום שלי גרוע, אבל לפרסם צילום של עמוד מהספר יהיה מנוגד לחוקי הפורום.

Gilgam69

New member
ואסור לשכוח שיש ליצור עוד מיליון

נתונים נוספים שלא מופיעים כאן. ה-Wraith הוא יצור קלאסי במו"ד ואני דווקא לא חושב שהוא היצור שמצויר ע"י ניהאו, על אף ששמם זהה.

timur97

New member
דווקא הציור של ניהאו די דומה

חוץ מכך שבמו"ד אין ל wraith פנים. ואת הנתונים האחרים לא רשמתי כי נשברתי מהתרגום.

BluePrint

New member
יפה (לא מכיר)

אבל לא מקובל עלי שהמפלצת הזו תאכל את ברוס וויליס.

Nihau

New member
אם זכור לי נכון... ברוס לא הפריע לו

לישון אף פעם... אז הוא גם ככה לא היה בסכנה וחוץ מזה הוא בלתי שביר, כפי שטען דרגורן, ואין לו ממה לחשוש.

BluePrint

New member
טוב

אם רק את "הנודניקים שמפריעים לו לישון", אז בסדר. אבל אם ברוס הוא בלתי שביר, האם הוא גם בלתי עכיל? (מלשון "לעכל") עד כמה שזכור לי, לא עברו על החלק הזה בסרט.

דרגורן

New member
אני מבקש. ברוסי שלנו הרבה יותר עמיד

ממה שהוא נראה! איך תסביר את זה שאחרי מה שהוא עובר בארמגדון, הוא עדיין Live and kicking? האם ראית את האלמנט החמישי? 12 קופים? מת לחיות?

BluePrint

New member
כן ולא

The Fifth Element, Die Hard... בסדר. בArmageddon לא הראו לנו כלום, אבל בMonkeys 12 הוא לא היה כל כך עמיד... כנראה שנאלץ לחכות לDie Hard 4. (אין עמיד יותר מJohn McClane שמדמם 3 ליטר על כל טרוריסט שהוא הורג)

למעלה