תראו מה פורסם היום

ruthty

New member
בוקר טוב לך צפוני

שמע היום יש אפשרות לעבור לאן שאתה רוצה זה לא מה שהיה פעם שנית נורא כדי שהמרפאה קרובה לבית דע לך שזה נכון אבל תנסה דרך רופא מחוזי שיאשר לך צריך להלחם אל תחשוב גם כאן במרכז עושים בעיות היתי אמורה לעבור בדיקה ולהיות מאושפזת 3 ימים בתל השומר לאחר דין דברים אושרה לי הבדיקה אבל תל השומר דרש ממני 20000 ש"ח לבסוף הבדיקה לא יצאה לפועל שיהיה לך בהצלחה

טוב... בינתיים אנו בדרך להפסיק את

ה- KEPPRA . ולגבי ביצוע EEG בבית החולים אני אבקש מכתב מהרופא המנמק את ביצוע ה- EEGדווקא בבית החולים ולא במכון של הקופה נקווה לטוב רפי

שהרופא בעצמו יתן לך הפנייה

לבדיקה בבית חולים. אם תצליח לשכנע אותו שביצוע הEEG בבי"ח הוא חשוב ביותר לילדה,אין סיבה שיתן הפנייה למכון. אז תוכל לגשת ישירות למשרד ולקחת טופס 17 לאחר שתיאמת תור בבי"ח,סביר להניח שתור לEEG בי"ח יהיה יותר רחוק ממכון. הרופא של הילדה הוא הכתובת הראשונית שלך בכל בעיה שיש לך מול המערכת גם אם מדובר בתורים רחוקים או באי-מתן טופס 17 ,הוא זה שמכיר את ההסטוריה הרפואית שלה והוא זה שצריך לעזור בכל פנייה אליו. אני ממליצה לפנות אליו אך להיות גם אסרטיביים ולא להרים ידיים. אם הוא לא משתף איתך פעולה,פנה אל המנהל האדמינסטרטיבי של המרפאה,אם גם איתו לא ניתן לנהל דו-שיח,יש כתובות אחרות,אבל הבריאות של הילדה חייבת להיות מטופלת ועל הצד הטוב ביותר ו............ יפה שעה אחת קודם.

דינה - הרופא המטפל הנו מנהל מח'

נארולוגית בבית חולים לילדים מאייר ברמב"מ הוא דורש לבצע EEG רק ברמב"מ ולהפך ... התור בבית החולים קצר יותר בהרבה ממכוני הקופה ביום א' הקרוב אבקשו להעביר אלי מכתב מנומק לכך איתו הוציא ט17 מהקופה . תודה ! רפי

אל תדרכי כאן על יבלות כואבות

אני מתכסח מול משרד החינוך כבר חודש וחצי ונתנו לנו 10 ש' וכמנהל החינוך בעירייה נתנו עוד 10 ש' ומסתדרים עם מתנדבות, שרות לאומי,וכו.. מסתבר שילדים חולי אפילפסיה אינם נחשבים במערכת החינוך סייעת אלק הנושא של סייעת בבתי הספר הנו שרירותי ללא פשרות עם הגדרות חד משמעיות אבל אני מנסה לכופף אותם בכל זאת נקווה לכולנו שהצליח ליצור תקדים יום נעים רפי

ruthty

New member
רפול בוקר טוב לך אני מקוה שתצליח

אתה יודע מה אני גם אברר לך זה נכון שעושים בעיות לאלה שחולים באפילפסיה בהצלחההההההה

אילןאבא

New member
גם אנחנו וקיבלנו ט17 לEEG

תנסה מכתב מנוירולוג או בי"ח של הכללית כמו שניידר. שלחתי מסר בהצלחה אילן

למעלה