טוב, האמת שאני שוקלת אם לצרוח עליך על מה לעשית לפנים של שרה שלנו... לבין לפול לרצפה ולצחוק, כי זה פשוט חמוד עם הנמלה מהסרט הזה (ששכחתי איך קוראים לו...) בצד. איך אתם עושים את זה?!? גם אלעד שינה תמונה,ושם את טארה במקום ספייק ניראה לי... גם אני רוצה!! זה תוכנה? ואיפה אפשר להוריד אותה?
הוריי! דיברתי איתה מתישו לפני הרבה זמן, כנראה והיא אמרה שאין לה זמן לאתר כרגע או משהו כזה.. ניווי, its good to have it back! יש לך את האייסיק שלה? ואל.
מצטערת.... גם אני חולה עליה, אבל זה היה בלתי נמנע. לחתולה שלי קוראים באפי, והרגשתי שהגיע הזמן להוכיח שהיה כדאי לתת לה את השם הזה..... תאמינו לי, הכל מאהבה!!!!!
מצחיק מאוד... היה לי אוגר סיבירי (שנמסר לאימוץ אצל ידיד שלי, כי יש לי שני אוגרים גדולים בשם דארמה וגרג שהם ממליטים כל חודש אז דיי היה פיצוץ אוכלוסין אצלי )בכל מקרה הוא היה אצלי שלושה חודשים עם האוגרים האחרים וששמו היה ספייק!!! וקראתי לו ככה בגלל מין בלוריט לבנבן שהיה לו על הראש (דיי מזכיר את גרמלינז), בכל מקרה אני מתגעגעת לספייקי מאוד, הייתי מאכילה אותו בגזרים וחסה וצופה בעונה הרביעית של באפי ציידת הערפדים בסטאר וורלד. הוא היה האוגר האהוב עליי..
חחח... לי היו אומרים שאני דומה לבאפי... ועכשיו עדיין מזכירים לי כי אני נמוכה, רזה ובועטת מאוד גבוהה ומאוד כואב. למרות שאני לא חושבת שאני דומה לה, יש לי שער חום ואף קטן יותר משלה. אבל נו טוב, זאת מחמאה!!!