תראו מה עשיתי...

Let Me Be

New member
תראו מה עשיתי...

אני יודעת שזה מכוער וממש לא דומה לבריטני, אבל הכוונות שלי היו טובות
בכל אופן, אני מתפלאת אם זה בכלל שרד את הסורק שלי (כן, אני עוד מהמיושנים עם הסורקים), ואת כל המתיחות שעשיתי לזה עד שהגעתי לאיך שזה בערך אמור להראות... אבל באמת שהשקעתי...

רוצה תגובה של צייר???

אוקיי.. אין דימיון לבריטני אבל זה לא משנה.. הפרופורציות קצת מעוותות והאור והצל לא הכי נכונים.. השיער דורש שיפור אבל הוא בסדר גמור!! אני לא יכול ממש לדעת, אבל ציירת בפנדה??? את יכולה לא להתייחס לביקורת שלי כי אני נחשב פרפקציוניסט!! אולי יום אחד אני אסרוק אחד מציורי בריטני שלי! ורק שאלה... מה קרה בפנים???? לה עיוותת אותם כל כך???

Let Me Be

New member
אני יודעת שזה ממש לא דומה!!!

ובאמת שהמקור נראה יחסית דומה. התמונה המקורית היתה אצלי ביומן אז באחד השיעורים ציירתי את בריטני, אבל בגלל שיש לי סורק מתקופת אביב העמים בערך, זה יצא ממש דפוק, ואז בצייר הייתי צריכה לעשות לזה מתיחות כי זה היה ענק עד שזה ניהיה סביר... חוץ מזה הפנים מעותות כי זה תמונה שהיא פותחת את הפה (כן, ואתה בטח תרצה לקפוץ ולתת לה צרפתית, שמענו)... טוב אני צריכה כנראה לבקש מבריטני סליחה... זה ממש לא אישית נגדה... כנראה אני הולכת לאכזב את אבא שלי (שהוא צייר) וללכת ללמוד משחק, משהו שאני טובה בו...
ומתי אתה מתכוון לפרסם את אחת היצירות שלך???

../images/Emo41.gif נתתי לך ביקורת בונה!!

משהו שהמורה לציור שלי אמרה לי בתחילת התיכון.. תראי, אם את רוצה לדעת לצייר, פשוט תתרגלי! ויש שיטת ציור מאוד טובה למתחילים. אני התחלתי איתה ואני עכשיו מצייר ביד חופשית.. ולא נורא, גם אני יותר טוב במשחק.. אני גם מעדיף את זה.. ובקשר ל"יצירות" שלי, אני אסרוק כמה ואני אעלה אותן.. אין לי סורק בבית.. אני מיושן..

Let Me Be

New member
אני יודעת...

תראה אני מקרה אבוד.. לאבא שלי יש תואר שני בציור וזה כבר שנים שהא מנסה ללמד אותי לצייר, אפילו פרשתי מחוג ציור כי סירבתי בכל-תוקף לצייר יפה... בכל אופן תודה על הביקורת הבונה...אבל אין סיכוי שאני אדע לצייר את בריט (או בכלל)... בעיקר בעזרת חמשה עפרונות ציבונעים שיש לי בקלמר....... אז בלי הרבה בלאגנים, קבלו ציור מהמם שציירתי אני בעצמי את בריטני!!!!

Let Me Be

New member
אני אזכור! הנה קבל ממני הרבה כאלה:

ואז כשתקבל את האוסקר שלך (או גראמי, תלוי איזה
תיהיה) תודה לי על כל הכוכבים שנתתי לך!!!!

wanna get high

New member
עפרונות שלך... בדיחה טובה!!!

הילדה הזאת היא שקרנית כרונית!!! וגם קלפטומנית! היא גונבת לי דפים ועפרונות ומחקים ובכלל את החיים!

wanna get high

New member
סופי!!! shame on thy!!!

למה לא הראת את כל הציור?!?!?!? (למרות שהרגליים ממש דפוקות...) אני זוכר שציירת את הציור הזה וכל הזמן התלוננת (וכמה פעמים אני התלוננתי על זה שאת התלוננת אבל לא משנה...). מה הקטע עם אביב העמים?!?!? לא מספיק השיעור עם הצב???

TetiBETTY

New member
תרשו לי להדחף....

לשרשור של סופי ואור בע"מ
אז ככה-
הציור שלך דורש שיפור,אבל יחסית אליי...(אין לי אפילו משהו פרופורציונאלי לומר
)
אור-אני מחכה בקוצר רוח ליצירה שלך,נשמע לי מעניין למדי
שתיכם תלכו למשחק,דבר שגם בו אני לא טובה
-עוד לא מצאתי משהו שאני טובה בו,סורי...
אור-אל תשכח להודות גם לי....-קבל
-(איזה מתלהבת אני....
)

TetiBETTY

New member
ועוד משו קטן...

ה
האחרון,יצא כאילו כתוב: אוראל,תשכח להודות גם לי....(איזה אינפנטיליות) דבר אחרון(מפטיחה)- אור,אני שמחה שמצאת לך פרטנרית לשרשורים שלך ושל עצמך

../images/Emo41.gifאת האוסקר/גראמי הראשון שלי

אני אקדיש לכן
אני אנסה לסרוק כמה שיותר מהר ציור שציירתי..
אני מקווה שתמיד יהיה לי שותף/ה לשירשורים..
ביינתים יש לי את סופי ובת אל... מה הבא/ה בתור???
עד שאני אעלה ציור שלי, תהנו מעבודת מחשב שהכנתי

TetiBETTY

New member
ועוד משהו...

אתה ישן ב 1:18 לילה לפני בגרות
אפילו אני לא ישנתי ככה מאוחר לפני... אתה לא מרגיש קצת עייף
(יותר נכון לא הרגשת...)

למעלה