תראו מה עשיתי בעזרתו האדיבה של אבא שלי שהוא נגר, הוא בנה ואני צבעתי. פו יצא קצת עקום, אבל מילא...
ק קלמנטיננה New member 31/10/02 #1 תראו מה עשיתי בעזרתו האדיבה של אבא שלי שהוא נגר, הוא בנה ואני צבעתי. פו יצא קצת עקום, אבל מילא...
ק קלמנטיננה New member 31/10/02 #4 ואפשר גם להשויץ בעוד משהו שאבי המוכשר עשה? הוא עשה אוטו לבן שלי מעץ, הכל משאריות שהוא מצא בפח, קצת שייף וחיבר. עדיין לא צבוע
ואפשר גם להשויץ בעוד משהו שאבי המוכשר עשה? הוא עשה אוטו לבן שלי מעץ, הכל משאריות שהוא מצא בפח, קצת שייף וחיבר. עדיין לא צבוע
ג ג י ל ג ו ל י ת New member 31/10/02 #10 אוי, נהדר../images/Emo45.gif נראה ממש מקסים וגם כל כך שימושי(בהנחה שיש מי שישב על זה ) גילגולית.
M mor mor New member 31/10/02 #16 מדהים..... תוכלי להעביר לי את הציור הזה , ובלונים בבקשה............
A av_i_va New member 31/10/02 #8 אפשר את האבא בהשאלה../images/Emo8.gif מבטיחה לספק שאריות עץ בשפע....
א אתי@ New member 31/10/02 #11 מהמם ../images/Emo45.gif ממש מקסים גם העיצוב של הכסאות וגם הקישוטים דרך אגב - לגבי לכה מט - קיים בתרסיס או רק למריחה?
מהמם ../images/Emo45.gif ממש מקסים גם העיצוב של הכסאות וגם הקישוטים דרך אגב - לגבי לכה מט - קיים בתרסיס או רק למריחה?
L lilachh New member 31/10/02 #12 לי יש ספריי לכה ולדעתי הוא מט... אני יכולה גם לבדוק.....אבל זכור לי גם שהשתמשתי פעם בלימודים בספרי לכה והוא היה בטוח מט....קניתי בחנות טמבור.
לי יש ספריי לכה ולדעתי הוא מט... אני יכולה גם לבדוק.....אבל זכור לי גם שהשתמשתי פעם בלימודים בספרי לכה והוא היה בטוח מט....קניתי בחנות טמבור.
ק קלמנטיננה New member 31/10/02 #14 אני ממש לא יודעת אני פשוט נותנת לנגריה והם מרססים לי בלכה לפי בחירתי (מט או מבריק). זה קל לפעמים כשגרים בקיבוץ והכל זמין.
אני ממש לא יודעת אני פשוט נותנת לנגריה והם מרססים לי בלכה לפי בחירתי (מט או מבריק). זה קל לפעמים כשגרים בקיבוץ והכל זמין.