זה מדהיייייייייייייייייייים!!!
ע ענת המלכה של הפורום New member 28/9/03 #23 ועוד תודה קטנה... ../images/Emo24.gif לנועה צעירי, שמקדישה לי כל כך הרבה זמן. רק לי זה אומר שכנראה אין לך הרבה חיים? "אפשר שקל לאוטובוס, בבקשה? בבקשה..." (מתוך הספר העתידי "מנהלות פורומים כושלים - איפה הן היום?") 2X
ועוד תודה קטנה... ../images/Emo24.gif לנועה צעירי, שמקדישה לי כל כך הרבה זמן. רק לי זה אומר שכנראה אין לך הרבה חיים? "אפשר שקל לאוטובוס, בבקשה? בבקשה..." (מתוך הספר העתידי "מנהלות פורומים כושלים - איפה הן היום?") 2X
נ נועה צעירי New member 28/9/03 #24 אני צריכה לתקן אותך.. אני לא מקדישה זמן מחיי המלאים בכיף לך אלא אני מקדישה זמן מחיי כדי לעשות ממך צחוק! וזה כיף...
אני צריכה לתקן אותך.. אני לא מקדישה זמן מחיי המלאים בכיף לך אלא אני מקדישה זמן מחיי כדי לעשות ממך צחוק! וזה כיף...
ס סתיו מם New member 28/9/03 #25 גם אני מתקנת אותך../images/Emo80.gif נועה פשוט מוכשרת. ווהיא בוחרת לתרום את כשרונה למען העם ולמען הפורום ונגד הפרות. אז קצת כבוד, הא?
גם אני מתקנת אותך../images/Emo80.gif נועה פשוט מוכשרת. ווהיא בוחרת לתרום את כשרונה למען העם ולמען הפורום ונגד הפרות. אז קצת כבוד, הא?
P p r u d e n s New member 28/9/03 #26 אבל מה שמוזר הוא, שהתמונה של ענת הפרה בכלל לא נראית לי שונה...