תראו מה מצאתי

Berliner star

New member
חחחח

פה?
פה קראת את זה?
קראתי על כל העיניין הזה במלא מקומות ויש שם כל מיני דברים שמשתנים אבל מה שנישאר תמיד אותו הדבר זה שהיא הפילה את הילד שלהם ועברה אל ליאם. רק תחשבו על זה.. רובי היה יכול להיות אבא!

Dana Mi

New member
הדעה שלי על הנושא

דבר ראשון, תודה על התמונה! מאיה, באמת תנסי למצוא את הצבעונית.. עכשיו, בקשר למקרה רובי-האחים גלאגר. תקשיבו, אני מאוד מאוד מאוד אוהבת את אואזיס. אני חושבת שהם אדירים והמוסיקה שלהם גאונית ורוב האנשים ששומעים את זה לא מאמינים לי, כי זה ממש לא דומה למוסיקה שאני שומעת בדרך כלל. אבל בריט פופ משנות ה-90 זה דווקא סגנון שמאוד אהוב עליי. אני חושבת שאם זה עושה לנואל טוב לרדת על רובי כל היום - שיהיה לו לבריאות. זה לא מונע ממנו להיות אחד מהאנשים המוכשרים שיצא לי לשמוע (אין מה לעשות, צריך להודות בזה) וכנ"ל לגבי ליאם. לי גם אין ממש בעיה עם ליאם ונואל - נואל הוא אחד הבריטים היותר סטלנים ומצחיקים וליאם יוצר גאון. רובי אמר גם דברים רעים על טייק ד'את. זה גורם לי לאהוב אותו פחות? לא. ההיפך, זה דווקא משעשע לפעמים. כל אמן לפעמים צריך לעשות קצת שערוריות. אין לזה קשר למוסיקה שהוא עושה. בקיצור, אני עושה הפרדה בין מוסיקה לסכסוכים אישיים. חוץ מהסולן הנרקומן של הארקטיק מאנקיז. אותו אני שונאת.

r o b b i

New member
חחחח

"חוץ מהסולן הנרקומן של הארקטיק מאנקיז" חחחחחחח הם עולים לי על העצבים. אבל נואל ממש אוהב אותם. ואני מסכימה עם כל מה שכתבת :]

Berliner star

New member
מסכימה

בהחלט עם מה שכתבת.
אני לא אומרת שהמוזקה שלהם לא טובה (זה לא משנה את העובדה שהשירים שלהם אותו הדבר, כן?
) והעובדה שהם יורדים על רובי לילה ויום לא תגרום לי להפסיק לשמוע אותם. עובדה- יש לי כמה וכמה שירים שלהם במחשב ואני מאוד נהנת לשמוע אותם.
לפי דעתי רובי והאחים גאלגאר מאוד מזכירים אחד את השני מבחינת כל מיני דברים ואולי בגלל זה הם לא מתים אחד על השני אבל אני ממש לא חושבת שזה צריך להגיע לרמות של לרצות להרוג אחד את השני. ברור לי שזה לא רציני אבל בכל זאת, לא צריך להגזים עם הדברים. וגם אני ממש לא מחבבת את הסולן הקופיף הזה

ואני חושבת

שליאם ונואל הם שני אנשים רעים עם מוסיקה משעממת. (וזה בלי קשר לרובי)

Berliner star

New member
מצאתי!!

מצאתי שתי תמונות צבעוניות כאלה
אולי הן יצאו קצת מטושטשות כי הן בעצם מתוך סרטון
זאת הראשונה

Berliner star

New member
והינה השנייה../images/Emo9.gif

איזה בוסה ליאם הביא לרובי
תלחצו עליהן, תראו יותר טוב

Nattie

New member
קראתי

נדמה לי בפורום של אואזיס שהיו צהובונים שכתבו שהיה בין השניים רומן.. מעניין לדעת אם הדבר נכון

למעלה