תראו מה מצאתי

Nattie

New member
תראו מה מצאתי

so damn ugly so damn cute

may0rw

New member
ליאם ליאם ליאם

אחלה זמר... חוץ מהקטע שיצא זבל עם רובי... אבל ממש זבלללל

may0rw

New member
לקח לרובי את האישה..והיה סיפור עם הפלה או

משהו...לא יודעת בדיוק

Berliner star

New member
ממ זה דיי

סיפור ארוך, שאני לא יודעת אותו בדיוק אבל השיא היה כשחברה של רובי התחילה לצאת עם ליאם ועשתה הפלה של התינוק שלה ושל רובי. לא בגלל זה הם רבו, אבל זה היה השיא של הריב

Berliner star

New member
כן, חברים

טובים מאוד.
רובי כמעט הצטרף לאואזיס. (ואת יכולה לראות בתמונות ששמתי כמעט בסוף השרשור
)

may0rw

New member
באמת?!!?!?!?!!??!!?!??

הוא כמעט הצטרף לאואזיס??? ג'ייייי אבל הוא מצליח יותר מהם..לא?

Berliner star

New member
הוא מצליח

יותר מהם אולי באירופה אבל.. הם מצליחים גם באמריקה ו.. רובי לא רוצה להצליח שם אז.. הוא לא

Berliner star

New member
מכירה

את התמונה ו.. אני ממש אוהבת אותה- איך שרובי ניראה בה. למרות שהוא חצי מסומם
ולמרות שליאם הדביל שם..
(אני אנסה למצוא את הציבעונית..
) אני פשוט לא סובלת את האחים גאלגאר! לא רק בגלל רובי.. הם פשוט.. לא יודעת! מגעילים

r o b b i

New member
חמודד :]

ואני חייבת לחלוק עלייך, ליאם ונואל ממש לא מגעילים. כן, אולי לליאם לא יזיק טיפול פסיכולוגי קטן אבל נואל- גאון.

Berliner star

New member
מאיזו

בחינה את אומרת שנואל גאון? כתיבת השירים? המוזיקה? כי יכול להיות שאת צודקת (חוץ מזה שרוב השירים שלהם נישמעים אותו הדבר) אבל הוא בן אדם לא שפוי, בדיוק כמו אח שלו אם לא יותר. אני יכולה לתת לך דוגמאות רק על מה שהוא אומר על רובי, שמילא לליאם יש סיבה להגידו אותם אבל לו אין סיבה, אבל שתהייה בטוחה שהוא וליאם מסתכסכים בערך עם כל עולם הבידור. הדבר שהכי הרגיז ואולי אפילו העליב אותי זה שנואל אמר שרובי על סף ההתאבדות או משהוא כזה והוא מוכן ללחוץ על ההדק של הרובה שמוצמד לראש של רובי.- אם זה לא פסיכי.. אז מה כן?

r o b b i

New member
תראי..

צריך ללמוד לא לקחת את נואל ברצינות, זה ידוע שהוא אומר הרבה דברים שהוא לא מתכוון להם. הם גם הודה בזה בעבר. נואל גם אמר בעבר בראיון שהוא חושב שטריפינג נהדר וגם ליאם. וזה מראה שם לא כל כך שונאים את רובי. אבל צריך גם לזכור שלרובי יש צד בכל הריב הזה. הוא זה שהתחיל עם ליאם כשאמר שהוא שכב עם מישהי על המיטה שלו, וגם אחרי שהם רבו הוא לכלך עליו וסיפר דברים אישים.

Berliner star

New member
אני בכלל

לא לוקחת את הדברים של נואל ברצינות אבל יש פעמים שזה עובר את גבול הטעם הטוב. (לא רק מבחינת רובי) אני רואה ראיונות של אואזיס ושל נואל, אני אוהבת לראות את הראיונות של נואל כי הוא באמת בן אדם מצחיק וסטלן כזה אבל יש פעמים שהוא פשוט מגזים. ברור לי שגם לרובי היה תפקיד בכל הריב הזה וגם הוא לא עשה חשבון במה שהוא אמר, אבל אני באמת חושבת שנואל מגזים. השנה רובי אפילו ביקש מהם סילחה על שיר מסויים שהוכנס לאלבום שלו ונואל הגיב כמו ילד קטן, לא הגיע הזמן שהם יתבגרו קצת? ומה שאת אומרת על המישהי הזאת זה שהחברה של רובי (שלפי מה שהבנתי הייתה בהריון והם התארסו כבר) בגדה בו עם ליאם, ולפי דעתי זו סיבה מספיק טובה לכעוס על ליאם. אבל מה שהכי לא מובן לי זה מה הקשר נואל? מילא ליאם, אבל נואל?! מה הוא רוצה? בקיצורררר, כל הסיפור של הסיכסוך הזה הוא דבילי וסתמי. לא איכפת לי שיריבו כמה שהם רוצים אבל שישאירו את זה לעצמם.
הם עושים מוזיקה טובה? יופי, שימשיכו ככה וזהו

r o b b i

New member
אני לא חושבת ש...

היא בגדה בו עם ליאם, נראה לי שהם התחילו לצאת קצת אחרי שהיא ורובי נפרדו. אבל היא הייתה בהריון באיזה שנה? 2000 לא? ואז היא הפילה, ו2001 נכנסה שוב להריון וילדה את הילד של ליאם? שנה אחרי? מישהו זקוק לטיפול...

Dana Mi

New member
כן

קראו לה ניקול אפלטון (מאול סיינטס, אם מישהו זוכר) ורובי די זרק אותה אחרי שהיא הפילה את הילד שלהם.. ואז היא עברה לליאם.. אני קראתי על זה במשהו שפרסמתם פה בפורום! באמת מאיה! איפה היית??

למעלה