תראו מה מצאתי!!

תראו מה מצאתי!!

אני לא יודעת מה איתכן... אבל אני את האתר של אורית מכירה בעל פה. כבר צפיתי בריקודים שלה אין ספור פעמים.... וזהו. אין חדש. אבל מה מצאתי עוד!!!! הנה דף שיש בו המון!!! http://www.youtube.com/watch?v=iHDUlP4CFsU&mode=related&search=

הצועני 1

New member
הוא לא יודע איפה לקבור את עצמו

טוב חברים האמת היא שהפעם לקחתי את העסק קצת יותר מדי רחוק מה תגידו על השני קטעים הבאים : הקטע השלישי מוקדש לכל מי זהה אצל זאזא

חחחח.

לא הייתי אצל זאזא , אבל לפי מה שרואים כאן הוא באמת עם העייניים(והיידים מדי פעם) על הרקדניות

אני בהלם! פיפי עבדו רוקדת "סטרפטיז"

בקטע אחד פיפי עבדו (עם השמלה האדומה) רוקדת סטרפטיז לעיני גבר (שחקן ידוע שכחתי את שמו) שעוד רגע נחנק ומת.... לצלילי השיר של הסרט: "תשעה וחצי שבועות של שכרון חושים" .... ובקטע השני פיפי עבדו רוקדת לעיני השחקן האהוב עלי מחמוד יסין את : חביבי יא עיני ובקטע השלישי, זהו זאזא לפני מליון שנה, כשעוד היו לו שערות על הראש והכרס היתה קטנה - מה להגיד - הוא פשוט רקדן מצרי אמיתי, שופע הומור, חן, מימיקה, יודע איך לשחק עם המילים והמוסיקה, שובה לב בקיצור "לזוז עם זאזא".

dvd2000

New member
אין על אורית היא האחת מהפיבוריטיות שלי

היא פשוט מדהימהההההה . אהבתי את החיקוי לקראת הסוף הוא פשוט קורע חחחחחחחחחחחחחחח

כן חיקוי מעולה

גם שאסי חיקה את אורית וגם שאורית חיקתה את אסי. בוא נראה אני אוהבת ממממ.....חמש רקדניות שאני חושבת שהם ממש מקצועיות וטובות באמת. אורית היא אכן אחת מהן.

inbal701

New member
עדידוש......

מילה אחת..........תותחית אין מה להגיד עליה...היא אחת הטובות יותר שהכרתי בארץ וגם באופן אישי תותחית הפקות רצינית ......... דרך אגב...לא היית בפסטיבל אילת האחרון? ענבאלדי - ענבל זוהר בית ספר לריקוד רחובותלב||

למעלה