תראו מה מצאתי...

TarwenR

New member
../images/Emo99.gif

אוי הוא יפה
יש עוד כאלה שם?

UnderTown

New member
איזה טמטום

כאילו שפאנקיסט יקנה ג'אקט ב1250.. זה דוחה. חוץ מזה, שבגדי מעצבים זה בדיוק ההפך ממה שפאנקיסטים לובשים, אז הם פיספסו לגמרי את הכוונה.

smady by

New member
חחח זה מה שאתה חושב...

המוני פאנקיסטים לובשים תלבושות שבכללי שוות 100 ויותר ש"ח...
כן כן - פוזה!

UnderTown

New member
לא לא לא

המוני וואנאבי פאנקיסטים לבושים בדברים שעולים יותר מ1000 שקל.. את הפאנקיסטים האמיתיים את תימצאי עם בגדים מוזנחים/עבודת יד, בלי תסרוקות מושקעות ומפגרות שלוקחות מלא זמן לסרק (ע"ע המוהוק המפגר הזה), יושבים ומשתעממים. הפאנקיסטים בכיכר דיזינגוף הם בכלל אחד הדברים היותר מכוערים וצבועים שראיתי, כמה ילדים קטנים שעוד לא התבגרו, ובטח שלא יודעים מה זה פאנק.

OiSH

New member
ROFL

*דופקת על האגרופים על הרצפה מרוב צחוק* איזה מעפניייםםםם.... באלוהים... חחחחחחחחחחחחחחחחחח זה כל כך גרוע... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה עצוב... חחחחחחחחחחחחחחח ואי... חחחחחח חחחח פנקיסט פרועעע... חח עלללקקק..... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

OiSH

New member
כאילו פאאאקקק

יש לו אודם שחור!!!!!! וואט דה פפאאאאקקקק זה בכלל גות'! מה הקשר?!?!?! פאנקיסטים עם אודם שחור יקבלו מכות מפאנקיסטים אחרים כי יקראו להם הומואים... יווו כמה לא מציאותי.. וי..

OiSH

New member
והיא גם לא נראית כמו אנגליה חסודה

היא נראית כמו מלכת סאדו.. כאילו שהיא תשלוף שוט עוד שניה ותתחיל להצליף בעלק פאנקיסט ההומו הזה.

coullette

New member
איכס איכס איכס

זה ממש לא נראה כמו פאנקיסט! הוא נראה כמו הומו שלובש בגדי עור צמודים והולך למועדוני סאדו מאזו
שילכו לכיכר דיזינגוף יחפשו שם.שלא ימציאו כל מיני שטויות למרות שהחלק של המחירים נכון.הרבה פאנקיסטים קונים במאות שקלים..פוזרים

coullette

New member
עוד משהו

הייתי עכשיו בראשון באזור התעשיה ומי שמכיר אז יש שם המון מועדונים..בקיצר עברנו שם ופתאום אני קולטת מישהו יושב מחוץ למועדון עם מוהיקן!!! והוא ממש לא היה פאנקיסט! היו לו בגדים רגילים לגמרי של אנשים שהולכים למועדונים.והוא גם היה בפתח של מועדון אז זה ברור שהוא לא פאנקיסט.והוא גם לא נראה פאנקיסט בכלל..ג'יזס מה הקטע של האנשים המטומטמים האלה? עושים מוהיקן כי זה "באופנה"?? חח הצחיקו אותי.

למעלה