תראו מה מצאתי !

Indiman1

New member
תראו מה מצאתי !

מי היה מאמין שיום אחד, אחת תירה ותהרוג את השנייה והשנייה גם תקום לתחיה אח"כ (בפעם המי יודע כמה). פעם היו זמנים מאושרים שכולם אהבו את כולם (חוץ מסטפני וברוק
) אחח... הימים ההם...
בכל אופן, תמונה מצחיקה ביותר

S c a r l e t t

New member
תמונה ישנה...

עוד בימים הרחוקים (מאוד) שהאנטר וקימברלין בכלל דיברו אחת עם השניה, לפני כל הריבים והסכסוכים. עכשיו הן לא סובלות אחת את השניה והנה עוד תמונה נוסטלגית

M a g n u s

New member
אולי באמת תספרי לי מה פשר

הסכסוך בין השתיים
אני יודע שהן אויבות (ואף היתה תקופה שהן היו מגיעות לסט עם שומרי ראש
) אבל אין לי מושג למה...

S c a r l e t t

New member
אז ככה....

סיכמתי פעם את הביוגרפיה של האנטר וסיפרתי על זה שם די בקצרה... להאנטר היתה תקופה פרועה (בוא נגדיר את זה ככה) בה היא נהגה להשתכר, אולי גם לעשן סמים (זה לפחות לא משהו שהיא מודה בו) ובעיקר לריב עם בעלה בכל מקום שהיא היתה הולכת אליו, קימברלין בראון ובעלה היו חברים טובים של האנטר ומייקל באותה תקופה וגם קימברלין לא היתה שה תמים, היו שמועות על חילופי זוגות, ריבים פומביים ועוד ועוד... כהשאנטר הבינה שהיא מגזימה והחליטה לשנות את אורח חייה, היא וקימברלין רבו, היא טוענת שקימברלין ניסתה לגרור אותה וקימברלין טוענת את אותו הדבר מצידה, מאז כל מפגש בינהם נהפך לסצינה ומשם כל סיפור שומרי הראש על הסט

raz the 1

New member
באיזה שנה הן רבו...הן היו בכסאח גם

בסצינה ששילה ירתה בטיילור?

Indiman1

New member
אז זה ממש התאים ../images/Emo6.gif

ששילה תירה בטיילור .. דרך אגב, אחלה ביוגרפיה כתבת לה!

S c a r l e t t

New member
התאים לקימברלין אולי....

אני בטוחה שהאנטר לא היתה מרוצה מהעניין יותר מידי
ותודה על המחמאות

raz the 1

New member
העלילה של שילה עכשיו בצח"מ ..לא

מובנת.. היא כרגע מחוברת לבן של לורן סקוטי... והיא אוהבת אותו ולא מוכנה לוותר עליו.. השאלה היא מה עם אריקה שלנו ודיינה , מה היא שכחה מהם.. והיא בכלל קשורה למאפיונרים האלה מדרום אמריקה..אז מה היא עושה לעזעזאל בג'אונה סיטי.. ממש כאילו היא לא הייתה אצלנו באל. איי

noa203

New member
היי לכם אני צריכה עזרה

איפה אני יכולה למצוא תמונות עדכניות של השחקנים?

noa203

New member
אריאל BBB

אתה מתכוון לאתר הרשמי הישראלי? ניסיתי שם ולא הלך לי

למעלה