תראו מה מצאתי!!!

kinspirit

New member
תראו מה מצאתי!!!

חבר'ה, זוכרים שסיפרתי לכם (אני בטוחה שסיפרתי לכם) על הפרק במקגיוור שכריסטופר השתתף בו?! וובכן - להלן התמונות להמחיש את גודל המגניבות של האירוע
תודו שזה גדול

combustblemoo

New member
זה פשוט מצויין :)

אני תוהה אם המפיקים ידעו על זה כשהם שכרו אותו. גם שם היה לו קטע עם גבות?

kinspirit

New member
פירוט

האמת היא שזה היה ממש מגניב, כי הוא החליף מספר מילים עם מקגיוור. למי שלא ראה את הסצינה, אני אפרט קצת יותר - מקגיוור מגיע להעביר שיעור בבית ספר תיכון, והוא נכנס לכיתה ומתחיל להסביר לתלמידים משהו. הוא שואל שאלה, ומכל התלמידים שעומדים סביבו, כריסטופר עונה לו, ואפילו מתבדח איתו! זה היה פשוט מדהים לראות את זה, כי זה כל כך אנתיקה, ומצד שני כל כך מבשר את הבאות
יותר מהסצינה הזו לא ראו אותו כי הפרק התמקד במישהו אחר. והאמת היא שאני לא זוכרת את התמונה שם שכריס וריק ראש לראש...מוזר.

subatoi

New member
ובחצי המשך

זוכרים שהיה פה פתיל על מקגייוור המלך? ועל הבוס שלו פיט? וכמה הוא אולי דומה להמונד? אז קפצתי לראות מה פיט עושה כיום (הסיפור שלו בכלל עצוב- הוא נהיה עיוור בסדרה כי השחקן עצמו נהיה עיוור. ופשוט המשכיו ככה עם הדמות! זה לא קורה הרבה בסדרות. ממש היה עצוב, למי שזוכר), מסתבר שהוא בן 77 כבר (!!!), והוא הופיע באיזשהו משהו שנקרא 2010, סרט מד"ב (ככל הנראה זניח) מ-84'. זה חיבור קצוות שרק מעריצים שמים לב אליהם. יש אחד ממש מופלא עם ג'ין רודנברי (יוצר מסע בין כוכבים), אבל זה כבר בפעם אחרת.

למעלה