תראו מה מצאתי

B a n j o

New member
אויש

סרט ממש ישן אבל מצויין ! ראיתי אותו לפני שהכרתי את סת´ גרין מבאפי סרט מעולה, אני חושב שעדיין יש לי אותו בוידאו (איכס) אבל בקרוב אני אקנה ב DVD

B a n j o

New member
ורק לידע כללי

הבחורה מקדימה זו ג´סיקה אלבה ("Dark Angel") והחור שמחזיק אותה זה דוון סווה שמשחק ב - Final Destination ועוד יותר טוב, הוא משחק את סטן בקליפ של אמינם

dawn 14

New member
את זה אני יודעת

והוא גם שיחק ביעד סופי, ובכלל מצאתי את זה באתר של ג´סיקה אז זה ברור שזו היא, אין אני חולה על הסדרה DARK ANGEL.

14מתן

New member
היא גם שיחקה בסידרה די מטמטמת

על דולפין - פליפר

ד י י ז י

New member
תמיד כשאני רואה אותה אני נזכרת

בפליפר.. משגע אותי! וזה עם החולצה האדומה בסוף זה לא לארי?

bewiched

New member
ועכשיו היא משחקת במלאך אפל-גנבה לאנ

לאנגל שלנו את המקום-רעה

לiלה

New member
DARK ANGEL סדרה מעולה...

גם "מיוטנט אקס" למי שרואה... וסת´ הוא כזה מגניב: הוא שחקן מעולה, ממש מגניב וכו´... אבל הביה היחידה היא שהוא ממש נמוך.

dawn 14

New member
אני שונאת את סת´ בגלל שהוא

מזכיר לי משהו אני שונאת תופת, בדם.

dawn 14

New member
הייתה כתבה ברייטינג על שרה

"באפי" מתקרבת לקצה, ושרה מישל גלר נחושה בדעתה לסיים אותה כפרימדונה המושלמת. שוב ושוב דולפים דיווחים מהסט על התנהגותה הבלתי נסבחת של הכוכבת, דרישותיה ויחסה הגועלי כלפי הקולגות והעובדים עבורה. בשבוע שעבר פיטרה גלר את האסיסטנטית האישית שלה, לאחר שזו העזה להתיישב בכסאה. אל דאגה, יש לה שתיים נוספות. תפקידה של אחת מהן רק לשאת בקבוק מים ולהיות תמיד בסביבתה של הבוסית. נראה לי ששרה על סף התמוטטות, זה בכל מקרה מה שאני חושבת אחרי שקראתי את הכתבה הזו אין לה כוח יותר, אבל מיצד שני זה רק שמועות.

14מתן

New member
בטח סתם שמועות...

אני לא חושב שיש מישהי שרצה אחרי שרה עם בקבוקי מים... חוץ מזה רייטינג זה לא כל כך עיתון שכדאי לסמוך עליו...

B a n j o

New member
לא יודע

בכל זאת זה לא העיתון הראשון שאומר שיש לה איזה פאק פרימדונה... אבל תסתכלו על הפנים שלה ! איך היא יכולה להיות רעה? היא כזו מאמי

Lady of Buffdom

New member
גם כתוב ב"ערוצים"

ששרה מצאה תיק איפור על הכיסא שלה, והיא עשתה מזה דרמה עד שהבחורה שהתיק שייך לה לקחה אותו. אבל אני לא מאמינה לעיתונים האלה. שרה חמודה!

למעלה