תראו מה מצאתי

• פותח הנושא niya
  • פורסם בתאריך

gamari

New member
תגובה

אם יזדמן לך להגיע לשם... המסעדה נמצאת ליד מסעדה נוספת פרסית - מתחרה של עשרות שנים - עדן. - המתחם, מדרחוב נווה שאנן בתחנה הישנה (ברקע עובדים זרים, מכוני ליווי וחנויות נעליים) ובמרחק 2 רחובות מהתחנה המרכזית החדשה שגם שם יש מסעדה פרסית בקומה התחתונה. בקצור, אם יקחו את המסעדה וינחיתו אותה במקום אחר, מחיר מנה יקפוץ פי 2-3 בלי בעיה. בעניין הטעם. . . חבל על הזמן, בדיוק כמו בבית. האש-א-תורש - מוצלח (מרק סלק + קציצות בקר + אורז + מעט ירק קצוץ + מיץ רימונים ותמרהינדי). צ'ולו קבב + קבב א ברג + ג'וג'ה קבב - חבל על הזמן פרגיות - יותר מדי תבלינים אורז - כל הסוגים - עשוי טוב חורשט סבזי, בדנג'ון, אלו, כרפס - לא רע בכלל. אבל מסביב, נתקע איפה שהוא בתפאורה של שנות ה-80.

niya, gamari שתיהיו בריאים

כבר שנים שאני משתוקקת ללמוד את המתכון לֶ-אָש כעת משקראתי את הכתבה ואת פירוט חלק ממרכיבי המתכון........הרגתם אותי! צריך לרשום פה בתחילת הפורום: "הכניסה לנשים הרות אסורה" (שמא יתגרו - כמוני )
חחח
מה לעשות שלכל עיר באירן המאכלים שלה? אז טהרנים............ מהר!!! מהר, שלפו את המתכון.........אני רושמת!!! פרסיה אסלית (צברית) שכמוני ליה
נ.ב. תודה כבר אמרתי ???

shirinak

New member
תגידי איזה ''אש'' אנחנו נתן לך את המתכון

ומאחל לך 1- בשעה טובה 2-מזל טוב 3-לידה קלה

niya

New member
איפה דליהההההההההההה

שאולי תוכל לתת לנו מתכונים?

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif shirinak ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

רשמתי שמה יתגרו כמוני - אך לא רשמתי שאני בהריון
קודם שאמצא את הבעל, - אח"כ יבוא ההריון
ואם אני התגרתי כל כך אז מה יגידו ההריוניות ??? -לפחות גרמת לי לחייך. וליודעי דבר- אשמחחח לקבל את המתכון של האש עם הסלק הירק והתמרהינדי עם קציצות הבשר..... תודה!!! ליה

shirinak

New member
אני מכינה אש סלק כך

את שמע ת המילה ''לפי העין' אז שמן ומלח לפי עין חצי ק'ג בשר טחון +בצל גדול מגורד+כפית מלח מערבבים מבשלים בסיר אבל לא לשכוח קודם לטגן בצל עם חצי כוס שמן וכורכום אחרי טיגון קל להוסיף מים רותחים עד חצי סיר ולבשל כשעה על אש נמוכה 1 ק'ג סלק ל לשתוף לבשל טוב טוב ואחר כך לגרד בפומפיה על הצד הגדול להוסיף לסיר ולהמשיך לבשל על אש נמוכה ירקות: כוסברה 1 כוס קצוץ ופטרוזיליה חצי כוס קצוץ ואפשר גבעול של סלק אבל לא חייב, להוסף לסיר להמשיך לבשל חצי שעה כוס אורז שתוף כדי להשרות שעתיים במים מקודם גם זה להוסיף לסיר להמשיך לבשל לא לשכוח לערבב מדי פעם כל זה על אש נמוכה מוסיפים רבע כום רוטב תמר הנדי ''תמר הודי '' גם קוראים לזה עכשיו אם אתם אוהבים חמוץ יותר אפשר רוםב תמר הנדי להוסיף חצי כוס אם '' האש ''יותר מדי סמיך אפשר להוסף עוד שתי כוסות מים רותחים לא לשכוח מלח לפי עין כף גדול בתאבון.

gamari

New member
שכחת את הדבר הכי חשוב

רוב-א-אנאר - מיץ (תרכיז) רימונים

shirinak

New member
gammari תודה כי בדרך כלל אני מכינה

רק עם תמר הינדי וואי וואי מה יהיה הטעם אם נוסף לו גם רוב אנר

JUN JUN

New member
פרויזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז

יש כלה יש כלה יש כלה !!!!! בארי כלללה ליה אליה מדווחת לנו פה בריש גלייי ש... א. אין בעל ב. אין הריון ג. אין הריון בלי בעל ד. יש פוטנציאל במטבח (ראה שרשורון קודם בו היא מחפשת מתכון פרסי) ה. כל התשובות נכונות ליה אליה, אל דאגה.. רק תחתמי לנו פה, ופה ופה וגם פה על יפויי כח (כמו שהחתמנו את rba25 המכונה גם רונן ) לנהל לו את החיים והחתונה ואנחנו נדאג לשאר. (בעצם כבר דאגנו לשאר) קצת על rba25 : *** החתן: שמו רונן .בן 29 בחור טוב, משפחה טובה, בעל ידע במחשבים (ראי שרשור בו שרשר לנו אתרי סרטים פרסים)....מחפש מישהי לא חומרנית כלומר תאהב אותו בזכות עצמו והשגיו.(ראה שרשורים קודמים) *** הכלה: ליה אליה- בחורה טובה בית טוב משפחה טובה יודעת לבשל מחפשת בעל אחר כך יבוא הריון (ראה שרשור נוכחי) הפרלמנט מאשר לכם להעביר מסרים אישיים. הדייט שלכם נקבע למוצאי שבת הקרובה ב19:00 , פרויז יודיע איפה ...פרויז? השרביט מועברת אליך ימשיך כבודו (rba25 וליה אליה יקרים- בכל רגע שנמאס מאיתנו תודיעו אם הרחקנו לכת, מבטיחים לרדת מכם מיידית ! עד אז ..פרויז ואנוכי מארגנים חתוננההה)

shirinak

New member
שלום נייה קראתי הכתבה ובשביל אחמדי נג'אד

בתוספת תבלין סייאניד

niya

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

למעלה