תראו מה מצאתי

Lilush93

New member
תראו מה מצאתי ../images/Emo9.gif

היום, כ"סיום שנת הלימודים במקצוע גיאוגרפיה" (אני לא במגמה או משו -->אני לא סתומה...זה מקצוע חובה אצלנו
) צפינו בסרט על תופעות טבע ומכיוון שהשתעממתי מאוד לקחתי את ספר השיאים של גינס של 1996מהספריה, ואיזה מקבץ חמודים בתחום המוזיקה זכו על מכירה הרבה ביותר של אלבומים.... אז צילמתי את רובי הנער המסוקס מהספר אל הפלא' ומהפלא אליכן
אני חושבת שמארק נשען עליו ... במאמר בצידי התמונה שאותו לא הצלחתי לתפוס בבירור אז לא העלתי כתוב רוברט וויליאמס וחברות שלי קראו לי כל היום רוברטה
פיגור שלי

Berliner star

New member
../images/Emo6.gif נחמד מאוד..

למה אני אף פעם לא נתקלת ברובי או בטייק דאת בבית ספר?!
וכן
זה מארק נישען עליו...
תודה

Dana Mi

New member
תודה!

הבעיה עם ספר השיאים של גינס שהוא לא סתם משתנה משנה לשנה אלא משתנה מקצה אחד לשני! נראה לי שיש אנשים שחיים כל שנה בשביל לשבור שיא גינס. הסתכלתי על האחרון והיו שם שיאים ממש חמודים, ורובי כמובן עדיין מחזיק בשיא גינס של פרסי בריטס!! וסתם עוד משהו - הלהקה הכי צעירה שהגיעה עם האלבום הראשון שלה לנאמבר וואן כבר על השבוע הראשון - הלהקה האדירה והגאונית מקפליי !! מציעה לכולכן לשמוע אותה, אחת הלהקות הטובות!! הם לקחו את הפרס הזה מהביטלס (והם גם קצת מזכירים אותם, רק בגרסה מודרנית) *ואילו היו 60 שניות חפירה על מוסיקה מאת דנה* תודה בכל מקרה!

Dana Mi

New member
ברור שאני פה!

אני לא יכולה להעביר יומיים בלעדייך

LonelyHearts

New member
../images/Emo6.gif

גם אני היום ראיתי את רובי בבית ספר מככב על עמוד בעיתון!צירוף מקרים נחמד! לא הספקתי לא לראות מה היה שם אותו עיתון ועל מה בדיוק דיברה הכתבה,כי מיהרתי,אני אנסה לראות אם העיתון עדיין נשאר בספריה ואם כן אני אצלם או משהו,אסרוק ואעלה לפורום אה,ותודה!

Berliner star

New member
יכול להיות

שזה מה שאני ראיתי עכשיו?- בעיתון "24" (מוסף של ידיעות) בעמוד 15 יש תמונה של רובי (עלק תמונה.. ראש מחובר לגוף של תינוק
) וכתוב עליו, שבאנגליה, הוא במקום הראשון לפנטזיות של נשים
יכול להיות?

r o b b i

New member
חח, הוא גם מופיע בספר השיאים של גינס 2005

בתור הזמר הבריטי שמכר הכי הרבה אלבומים

Berliner star

New member
ואללה?../images/Emo12.gif

אני חייבת לחפש את כל הספרים שיש לי!
חחח יש לי איזה 4 ואף פעם לא ראיתי את רובי..

למעלה