תראו מה מצאתי

מ ס ט י ק

New member
תודה! זה פורסם בעיתון לפני כמה ימים

ורציתי באמת לפרסם על זה גם פה...

danra

New member
../images/Emo45.gif כן, ראיתי בעיתון...

תמיד יש לי תחושה שהכתבות האלו ברמה כל כך נמוכה, כאילו ברור שמי שכתב/ה את זה לא באמת מורחת לקים... לקים מורחים באהבה או....

LOLI152

New member
../images/Emo45.gif

אין לי יותר מה להוסיף.. לא ברורה לי הכתבה.

DaisyDuke

New member
מציק לי שלא משקיעים בתמונות

גם בתור חובבת לקים אני לא זוכרת בע"פ את השם של כל לק, ולראות תמונה אחרי 3-4 פסקאות שרשום "השלישי מימין זה הלק שהתכוונו אליו" זה לא נראה טוב. למה לא להשקיע קצת יותר?

danra

New member
מבינה מה את אומרת

התמונות אולי צבעוניות בגלל הלקים אבל לא מפתות כמו במגזינים מחו"ל. בדרך כלל בכלל משתמשים בתמונות שהיח"צ שולח כי למה לטרוח?... (ואת התופעה הזו אפשר לראות גם בבלוגים לצערי). זה שלא מציינים שמות רק מחזק את מה שאני אומרת שמי שכותב לא באמת מבין בלקים וגם כשמציינים זה די חסר משמעות בהקשר הכולל...

lital303

New member
../images/Emo207.gif עוד משהו ששווה לראות

אני בטוחה שחלק מכן ראו את הפוסט בבלוג Chloe's Nails, אבל למי שלא...... בפעם הבאה שיגידו לכן "נו כמה לקים את צריכה יש לך הרבה...." תראו להם את זה.

Osnatz1

New member
כל מה שיכולתי לחשוב זה-

בדוק יום אחד הכלב בתור היותו כלב ידפוק ריצה בבית ויתקל בשידה והכל יתנפץ על הרצפה.. או שרק הכלבה שלי פסיכית שלפעמים פשוט רצה עד שהיא נבלמת ע"י קיר?
בכל מקרה, זו כמות מטורפת.. מעבר לגבולות ההגיון בכלל חח. יש לי אולי חמישית ממה שיש לה ואני לא מספיקה להשתמש ברובם הגדול ואני מחליפה מינימום פעמיים בשבוע לק.. אז למה?? הם יתקלקלו לפני שהיא תגיע אליהם בכלל.. טוב, נקווה שהיא לא גרה באיזור של רעידות אדמה חח.

lital303

New member
חח זה באמת מועד לנפילה

גם ילדה קטנה וגם כלב גדול... ומה נסגר עם הכלבה שלך? חח למה היא נתקעת בקירות?

למעלה