תראו מה מצאתי

שלמונזה

New member
תראו מה מצאתי ../images/Emo168.gif

במומה "מיכה שטרית, ירמי קפלן, רוני פיטרסון ודני ליטני, צליל מכוון ואחרים הם רק כמה מהאמנים שישתתפו בסדרת מופעים חדשה בשם "חמישי אישי". המדובר במופעים אינטימיים הכוללים אינטראקציה עם הקהל, המוזמן לשאול שאלות ולשמוע על הסיפורים מאחורי השירים. האמנים יספרו על מקורות ההשראה שלהם, אופן הכתיבה, הלבטים והחלומות של האמנים. המופעים הם פרי יוזמה של פיטרסון הפקות, שהם רוני פיטרסון (בתמונה) ואשתו נילי. לדבריהם, מטרת הסדרה היא לשבור "את התהום שבין הבמה המוארת לאולם החשוך". סדרת המופעים תושק במופע משותף של פיטרסון ודני ליטני ב-20 בינואר ב-27 בחודש תופיע שם שלישיית צליל מכוון - יצחק קלפטר, שלמה יידוב ושם טוב לוי ב-3 בפברואר יופיע יבגני שפובלוב ב-10 בפברואר יופיעו מיכה שטרית ופרופ’ נסים קלדרון ב-17 בפברואר יופיע פבלו רוזנברג ב-3 במרץ תופיע לאה שבת ותארח אמנים ב-10 במרץ יופיע דני בסן וב-24 במרץ יופיע ירמי קפלן בהמשך מובטחים הופעותיהם של ערן צור
, ואחרים. שווה

dk6

New member
אני חדשה פה

ונשמע גדול...איפה ההופעה?

שלמונזה

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif../images/Emo168.gif

מרכז ענב, רח' אבן גבירול 71 ת''א

dk6

New member
תודה רבה

גדול אני בטוח באה יש לי עוד חברה שחולה עליו.. אני אביא אותה

וואוו!!!! שווה ביותר!!!

עוד הופעה אחת של ירמי בתל אביב "לאוסף" חחח.... מגניב!!! בטוח יהיה ממש כייף, הרי כל הקטע זה לספר לאנשים איך הם כותבים ויוצרים וכל זה,לא? ועם ירמי 100% שיהיה משו מטורףףףףף... חוץ מזה שלנויה יש יומולדת באותו היום ממש!!! (sweet 16) ולרעות כמה ימים אחר כך, אז זה בכלל סיבה למסיבה!!!! בהחלט יש למה לצפות... תודה ליפית על ההודעה המשמחת הזאת!!!! ^_^ אהה... וגם- ברוכה הבאה לכל החדשים שהצטרפו...

למעלה