תראו מה מוכרים לנו...

סמאילי

New member
תראו מה מוכרים לנו...

היום קניתי תחתיות ומתקן מעץ כדי לצבוע ולהדביק מפיות. כשפתחתי את הניילון ראיתי את הבושה, העץ מנוסר בצורה זוועתית והגימור... אפילו לא טרחו לשייף... מה לדעתכם עלי לעשות כדי להסתיר את הבושה??? זה אמור להיות מתנה למישהי מאוד מיוחדת ואני מתביישת שקניתי כזה זבל... האם למישהו יש רעיון יצירתי???

סמאילי

New member
ולראיה...

האיכות של התמונה לא טובה (צריך להגדיל...) אבל אפשר לראות את השוליים (וזה עוד אחרי שצבעתי שכבה ראשונה בצבע אקרילי) איזה באסה...

סמאילי

New member
שיוף לא יעזור!

הבעיה היא שנוצרו מעין סדקים ושברים קטנים בעץ כך שהשיוף לא יפתור את הבעיה. אני מחפשת פתרון יצירתי כדי למלא / להסתיר את הסדקים. למישהו יש רעיון?

sharonit3

New member
העצות של שוקולד ואילת טובות.

בנוסף תנסי להיעזר בגימור בטוליפים כדי להסתיר את הסדקים. שרון

סמאילי

New member
שם החנות לא יעזור ../images/Emo4.gif

קניתי את המוצר בחנות טובה דווקא (אני לא אנקוב בשמה כי אני לא אוהבת לעשות פרסומת - לטוב או לרע) אבל במקרה של מוצר גרוע, כגון זה, החנות איננה אשמה אלא היצרן / המשווק / המיבא וכו'. בחנויות יש מבחר אדיר וסוגים שונים של דברי עץ מאיכויות שונות, מחברות שונות ואפילו מסוגי עץ שונים (אמ.די.אף / עץ מלא / סיבית וכו'). עלינו הקונים לשים לב מה אנחנו קונים ולבדוק טוב יותר את האיכות. טוב, למדתי משהו... בפעם הבאה אשים לב על מה אני משלמת...

סמאילי

New member
תודה, עזרתן לי מאוד!

זה בדיוק מה שרציתי לדעת - איך למלא את הסדקים... כנראה שאשתמש בקצת דבק שפכטל שיש לנו בבית. בסוף נראה לי שאטשטש הכל בפיצוצים... תמונות של התוצר המוגמר בהמשך...

sharonit3

New member
../images/Emo50.gif וכל הכבוד על תשובתך

את אכן צודקת, שם החנות לא תעזור. הבעיה שלעיתים מוכרים לנו חתול בשק. דברים שארוזים בשקיות ולא ניתן לדעת מה יש שם? בכל אופן, אם את אומרת שמדובר בחנות טובה, תמיד תוכלי להחזיר את המוצר הפגום. זאת כמובן בתנאי שאת לא זקוקה לו בדחיפות....

bimbo.

New member
סמאילי, ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

לפחות למדנו כולנו דבר חשוב: לא לקנות באריזה סגורה, אפילו אם מדובר בחנות טובה.

סמדר ר

New member
למרות הכל, הייתי מיידעת את הבעלים

בחנות על המוצר הפגום. אולי הם אפילו לא מודעים לכך, וכך תיגרם עוגמת נפש מקונים אחרים.

סמאילי

New member
../images/Emo118.gif תודה תודה תודה

תודה לכן אבל אני כבר לא כ"כ חדשה (אפילו העליתי עבודות - מילפיורי...) בכל אופן חשוב לי לציין שהאריזה היתה מניילון קשיח וסגור אך ניתן היה לראות את התכולה. מה הבאסה היא שה"רקובים" היו פנימיים ורק כשפתחתי גיליתי אותם להפתעתי... לא נורא... לומדים...

סמאילי

New member
שוב, זה ממש לא עקרוני...

אבל אם אתן מתעקשות - שלחתי לכן בסוד... מסר...

למעלה