תראו מה לי יש ^^ |מוציאלשון|

MispIaced

New member
תראו מה לי יש ^^ |מוציאלשון|

הגיע מפינלנד, קיבלתי אתמול. (עוד כמה ימים יהיה שם גם פוסטר חתום)

stu from scream

New member
חבל

חבל שמבקום לנהל את הפורום הזה,ולנסות *איכשהו* להכניס את לורדי לתודעה של הישראלים,אתה שולח הודעה פעם בחודשיים וגם ההודעה הזאתי היא מהסוג של "ננהבננה". באמת חבל.

MispIaced

New member
הזמנתי דרך מישהו מפינלנד.

הפוסטר החתום זה מתחרות. (אגב, אם יש לכם רעיונות לאיך להחיות את הפורום, אני אשמח לשמוע.)

Rasta Camel

New member
../images/Emo187.gif(הפטריה הזאת רעילה עליי, אז היא תפוזי)

קודם כל, בתור תחילה תענה על כל השאלות ששואלים בפורום...(!) שנית כל, תיכנס יותר מפעם בשמונה שנים לפורום ( תכנס לפורום הזה בתדירות שאתה נכנס לפורום הפי טרי פרינדס היקר שלך)... ותכניס לאתר מנהל פירסום (רק אם בא לך, אני אעשה את זה בשמחה), ותחדש... ביי

MispIaced

New member
ובלי להיות חוצפן?

1) איזה שאלות שאלו שלא עניתי עליהן? השאלות על ג'י סטילר? מה הבעיה לחפש בגוגל? 2) אני נכנס לפה כל יום 5 פעמים בערך. זה שאני לא פותח מליון שרשורים חדשים, לא אומר שאני לא פה. 3) איזה אתר? 4) תודה. :)

Rasta Camel

New member
../images/Emo187.gifבסדר...

לא התכוונתי שתנבח עליי... והמנהל פירסום היה בצחוק (למרות שזה לא מצחיק...)
ביי

The Blast

New member
זה שאתה לא פותח שירשורים זה מילא, אבל...

1.שאתה לא שולח שום דבר, זה מעצבן!!! אתה יכול אפילו עשות קליף השבוע או משהו דומה, העיקר שאנשים יכנסו ויראו שקצת חדש! 2. אין תמונות של ג'י סטילר בגוגל 3. הוא התכוון לפורום (מישהו שיפרסם אותו בפורומים אחרים או דברים כאלה) נ.ב: סתם רציתי לכתוב נ.ב. Rasta Camel אני לא מחבב אותך אבל גיביתי אותך כי עכשיו צדקת.

The Blast

New member
שקד עוז! שגר ב...

סתם... שרשור הודעות זה לא בריא לי לאולקוס אבל זה תפוזי... חקחקחקחקחכ'ם (סליחה, נחנקתי משקנאי דביק)

MispIaced

New member
אין לי מה לשלוח.

אני לא יכול כל יום לפתוח שרשור חדש על שום דבר. קליפ השבוע? בעיות של זכויות יוצרים.

The Blast

New member
הפרק היומי של הפי טרי פרינדס...

זה לא קשור בזכויות יוצרים?

MONSTERMAN

New member
סוף סוף הפורום התעורר !!! ../images/Emo24.gif

אני לא הייתי פה בערך חודש- האמת שככתי מהפורום ואני ממש מצטער

The Blast

New member
אז לא קליפ השבוע!

אז משהו אחר! תחשוב! (אם אתה רוצה להחיות את הפורום...)

למעלה