תראו מה כותבים על הראל במקומות אחרי

הנה התגובה שרצית

תשמעי זה שיש כמה סקעתיות שדי עליתי על נקודות החולשה שלהן לאחרונה ולא ממש יצאתי פראיירית, אז זו זכותך לקרוא לזה איך שבא לך. באמת שלא אכפת לי. ואם את מספיק "הוגנת" כדי להגדיר אנשים שמותר להם להגיב על הודעות, מה גורם לך לחשוב, שלי אסור להגיב? או ... שבהתנשאות שלך עצמך !!! את "מרשה" לאנשים מסויימים סוגים של התנהגויות, שממש לא מקובל עלייך כשמישהו אחר נוהג ככה... באשר להתנשאויות וכו', אני משערת שכל אחד יודע מה מקומו בחיים, ואני חושבת שכל אחד צריך למצוא את מקומו בחיים, ואני ממש לא מתכוונת לפרט יותר. אני לא כתבתי שטלי נוראית, אני כתבתי, שככל הנראה טלי בחורה מאוד משועממת. וככל הנראה המטרה שלה בחיים, זה לנגח כל הודעה שאני כותבת, על מנת לגלות "חוכמה" או על מנת לעורר ריבים בפורום, או על מנת לכער אשכולות עם כל מיני הודעות לא רלוונטיות. הרי ברור שאם יש 20 מתחרים בכוכב נולד, סביר להניח שתהיה לי העדפה לאחד או יותר מהם, וסביר מאוד שלחלק מהם לא תהיה לי דעה, או שלא יהיו חשובים בעיני, וסביר שחלק מהם, אני אחשוב שהם זייפנים או חסרי כשרון... אז... די נדמה שההתנשאות מגיעה מהצד שלכן. ואני חושבת שלעומת כמה מכן, אני - בהתחשב בכמה דברים מסויימים, צנועה מכן בהרבה, ולא רודפת פרסום, וכנראה שיש לי מה לעשות בחיים, מלבד לענות ללבטי ההתבגרות של טלי המיוסרת. בואי נסכם בזה... אה כן... באשר לאולימפוס ... אני משערת שכשאת עצמך, תגיעי לאולימפוס שלך ... (ואני מאחלת לך להגיע לאולימפוס שלך(, את ממש לא תרצי לרדת משם כל כך מהר ...

האמ...

היחידה שמעוררת ריבים זאת את, והיחידה שאומרת דברים לא רלוונטיים זאת את, ורק את. מה קשור עכשיו מתמודדי כוכב נולד? את צנועה? ומה קשור רדיפת פרסום? אף אחת פה לא ניסתה להשיג לעצמה קצת פרסום. כל ההודעה שלך לגמרי לא קשורה לשום דבר, ואת מעיזה להגיד שטלי היא זאת שמכערת אשכולות בהודעות לא רלוונטיות? אני מאוד מקווה שאני לא אגיע לאיזה אולימפוס, ולא אגיע למצב שאני אתנשא על אנשים אחרים ואחשוב שאני יותר חכמה רק בגלל הגיל. אם את רוצה להישאר שם על האולימפוס שלך, תהני, אבל אל תתפלאי, כשזה יהיה רק את והאולימפוס שלך, כי אף אחד לא ירצה לעלות איתך לאולימפוס הזה.

לכל אחד יש את האולימפוס שלו

ועם כל הכבוד לך ממש אין לי שמץ בת כמה את אבל אם אין לך שאיפות בחיים? אז מה יש לך בחיים? הנה, חברה שלך התקבלה לבית צבי, והיא בעננים, ובצדק? לא נדמה לך שהיא מגשימה את אחת השאיפות שלה? גיל לא הולך עם חוכמה, ואני מכירה מספיק אנשים בוגרים, שהחוכמה מהם והלאה. ובאשר להתנשאות וכו' ושוב, בהקשר למה שהתרחש אתמול. אנשים "חכמים" שכותבים שטויות, די נדמה לי שכאן בפורום, זה לא היה עובר בשלום. ושאלתי מספיק אנשים, אם היו כותבים את אותן המילים, על אומן שהם אוהבים, וכולם אמרו שהם לא היו עוברים על זה בשתיקה, כי גם לדעתם המעשה הוא מכוער. לא יודעת היכן היית אתמול. אני ראיתי את שלומי מתמוטט ומפרכס על הבמה, ואני ישבתי בקהל. זה היה מזעזע זה היה מפחיד אמא שלו נכנסה להסטריה ועוד הוסיפה על הכל. והקהל והמתמודדים, ממש לא ידעו מה לעשות עם עצמם, והיה בלאגן גדול גם בפנים וגם מחוץ לאולפני מימד. ואחד האנשים שישבו ליידי, כנראה יש לו רקע ברפואת חירום, כי הוא מיד רץ לבמה כדי לעזור לטפל. ולסיכום אני לא יודעת בת כמה את ומה הרקע שלך התמוטטות אינה דבר משעשע וגם לא אשפוז ומי שכתב את האשכול המפורסם ההוא, לוקה בנפשו, בצורה ודאית. ככה זה. ושוב ושוב ושוב, אני למשל, ממש לא מאוהדיו של שלומי. אבל לראות אותו נופל על הבמה, אף אחד מהקהל לא נשאר אדיש. כי אנחנו שפויים... ואולי באמת צריך לראות את פרצופו של כותב ההודעה ההיא, מתפוצץ מצחוק לשמע החדשות... הוא איחל להראל את ההתמוטטות, אבל מישהו אחר לקה בזה ... (אם זה היה מחבל ערבי מעזה, הייתי מבינה את השמחה).

טוב.

נמאס לי להמשיך להתווכח איתך. תחשבי מה שאת רוצה, בסופו של דבר המציאות תכה בך בפנים. יום טוב לך.

נטשי1

New member
כנראה באמת משעמם לך בחיים...

כול פוןרום שאת נמצאת את רבה שם... לא משנה בנות כמה הבנות...ברשמי לא הסתדרת עם אלה מה- 18+... ופה כנ"ל.... מה את מחפשת לעצמך תעסוקה???

חחח ../images/Emo60.gif

יקירתי, אני באמת חושבת שזה נכתב בצחוק.. כמובן שאותי זה לא מצחיק בכלל ולדעתי זה מטומטם לצחוק על התמוטטויות עצבים.. מה שהצחיק אותי זה ד"ר מויאל חחח זה גדול!

../images/Emo23.gifתקראי את זה ...

אני משוכנעת שהראל עובד עם אנשי מקצוע עקב כל מה שהוא עובר עכשיו וכל מיני תופעות חריגות במיוחד שהוא סופג בהופעות ואני משוכנעת בזה, כי היתה לנו שיחה על כל מיני סוגים של התנהגויות בהופעות שלו, ושמעתי את מה שהוא חושב. והוא משתדל לספוג את זה, ולקבל את זה אבל זה חולני לכתוב שהוא יתאשפז ויותר מזה לגבי ד"ר מויאל ... לא יודעת מה הסבירות שמג"בניק לשעבר ילמד רפואה זו אכן סבירות משעשעת אני אכן משוכנעת שאנשים שמקנאים בהצלחה של הראל ישמחו לדעת שהוא קורס, מתאשפז וכו' ואני אכן בדעה שאנשים שפויים יודעים מה לא לכתוב חליק, מאות אנשים קוראים את השטויות הללו. וחלקם לא בדיוק ... (אני לא רוצה לכתוב את המילה הזו ...).

את לגמרי יוצאת מפרופורציות..

ד"ר מויאל נכתב בצחוק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! זה צחוק!!! הומור!!!! למה לקחת הכל קשה??

התמוטטות עצבים היא קצה הקרחון

עזבי. היה יום ארוך מידי היום... ואני צריכה לקום מחר ב 6 בבוקר וללכת לבקר רופאה בתורנות צ'או

skaatushonet

New member
יאי איזה מילים גבוהות!

"אני אכן חושבת..."ו"זה אכן..."... די לחשוב שאנחנו מורות ללשון
...דברי נורמאלי אל תעשי תצמך כאילו את יותר גדולה אז מילים יותר גבוהות...
"אינני סבורה כך,והנני צריכה ללכת כעט לחוג תפירה המקובל בקרב אנשי..."

i love skat

New member
ראשלצית-כנסי.

נראה לי שלא נסחפנו מספיק, אנחנו צריכים עוד קצת לגלוש..בואי נגלוש לזה שהראל מויאל בעצמו בא וכתב את זה, או שזה אחד הסוכנים הסמויים שלו, שנמצאים בתוך הפורום ומנסים שיצחקו על הראל, לא לא, אולי זאת שיצרית, או שאולי זה איזה איש במסכה. וואלה את בסרטים,כאילו מה נראה לך שהם אומרים את זה כדי לפגוע בו,מאמי,אני גם מתה מאוהבת חולה וכו' על הראל,אבל בכל זאת,אפשר להיות גם הומוריסטים, תאמיני לי שאם הוא רואה את זה הוא לא נפגע הוא צוחק,צחוק גדול ומתגלגל, זה באמת מבדר, את סתם נכנסת פה לסרטים,כאילו שזה באמת אומר משהו כאילו שזה אמיתי,פשוט תרגיעי מותק,קחי הכל בפאנן,לא רציני עד כדי כך. באמת.מכל הלב אני אומרת לך את זה..

../images/Emo175.gif

אוי תקראי שם הלאה לא ידעתי אם לצחוק או לבכות ובאשר לאהוב את הראל, מספיק אנשים שקראו את זה, אמרו שאכן עברו את הגבול. די נדמה לי שהמון אנשים מקנאים בהראל בהצלחה המטאורית שלו עד כדי כתיבת דברים מאוד מכוערים וטפשיים... אני משוכנעת שהראל מויאל עסוק בקריירה שלו, ולא בכתיבת שטויות שכאלו. ומהיכרות עם המעריצות שלו, מן הסתם הן עסוקות במוזיקה שהוא יוצר. אני לא מתייחסת למסכן שכתב את זה, והאומללים שהגיבו. העלתי את זה, כי לא נראה לי שנינט או שירי מימון היו שמחות לקרוא שורות שכאלו.

i love skat

New member
אויש, תיהי קלילה, קחי בהומוור..

מה הקטע שלך!? פשוט תקחי את זה בקלילות והומור למה את מנפחת את זה כל-כך?! אולי הוא לא שמח לקרוא את זה אבל גם בכלל לא נראה לי שהוא קורא את זהה!!!! את סתם מתנפחת וחופרת!! תרגיעי קצת. טוב?!?

אני חושבת שהמעשה היה מכוער

והסיבה שהעלתי את זה מאוד מדוייקת ובואי נגיד ככה... אפשר לראות שזה חסר תקדים (מלבד פורום מסויים ששם כותבים כל מיני הודעות מזוויעות לגבי הראל). אני לא רוצה להרחיב בנושא העלתי את זה בתור דוגמא להתנהגות ממש לא יפה

שלומי התמוטט. אני מקווה שזה הספיק

עם כל הכבוד לך כנראה שאכן את משקיעה אנרגיות במריבות. הנה.. רציתן התמוטטות, קיבלתן אותה, ועוד בשידור חי, בתוך הצילומים. ואם רצית לדעת מה יצא מזה, כל מי שהיה שם, כמעט כל הבנות פרצו בבכי. ואני גם ראיתי את מישה בוכה בחוץ. אם את חושבת שזו בדיחה, תסיקי את המסקנות האישיות בעצמך. והמסכנות ויותר מזה, שוב אך ורק בצד שלך. די נדמה לי שכל מי שצפה בהתמוטטות הזו, בנים ובנות, מעריצים של שלומי או ממש לא מעריצים שלו כולם יצאו מזועזעים מהמחזה. כולל אנשים שראו אותו נופל במהלך שידור הטלויזיה. ולחולה המסכן שפרסם את ההודעה בדבר ההתמוטטות של הראל אני מקווה שזה יספק אותו הפרכוסים של שלומי, על הבמה. זו היתה אחת החוויות הכי מזעזעות שראיתי אי פעם בחיים שלי

למעלה