תראו מה כותבים על הראל במקומות אחרי

תראו מה כותבים על הראל במקומות אחרי

שלום בשיטוטים בפורומים אחרים... נתקלתי בהודעה הזו http://www.ynet.co.il/home/0,7340,L-859-17331-246,00.html נושא : סקעת בשנת 2010 - שני תרחישים. תאריך : 20/07/05 22:49 מחבר/ת : שושן העמק . מתוך מדור "הידעת", שפורסם במעריב לנוער בתאריך 20.07.2010 ----------------------------------------------------------------------------------- - אלבומו השלישי "רק אהבה" שבר את שיאי המכירות עם 750,000 עותקים ופלטינה מעושרת. - כמליון וחצי צפו עד כה במסע ההופעות שהחל בשנת 2008 ונמשך עד היום עקב הביקוש העצום. - הסינגל באנגלית שהוציא סקעת לאחרונה "prince charming" מכר כ-2 מליון עותקים בארה"ב לבדה. - במגזין יום העצמאות של עיתון "גלובס" נכנס סקעת לראשונה לרשימת 100 העשירים במדינה (מקום 97). - בראיון במוסף החג התוודה סקעת כי את העוצמות הדרושות להצלחה אליה הגיע הוא חייב לבנות פורום כוכב נולד YNET שבלעדי תמיכתם לא היה מצליח. - בשנת 2009 מונתה סקרלט למנהלת האישית של סקעת בשכר שנתי של 7 אפסים. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------ 2. מתוך דו"ח סודי - הפסיכיאטר המחוזי כפר סבא --------------------------------------------------------- הנדון: הראל סקעת. מאושפז מספר 2345526 שלום רב, הנדון סובל עדיין מחרדות, אינו ישן טוב, לעיתים אינו מתקשר עם סביבתו ולעיתים תוקפני. הנ"ל אושפז לפני כשלוש שנים כתוצאה מהתמוטטות עצבים שנגרמה כנראה עקב ההערצה הלא רציונלית כלפיו שלוותה בציפיות מוגזמות ביותר. הנ"ל היה שרוי במתח בלתי פוסק כתוצאה ממאמציו התכופים להצדיק את תדמיתו כאדם אוהב, רגיש ולמעשה מושלם. ההיבריס בה לקה והכשלון החרוץ של אלבומו הראשון גרמו למחלה. לאור חוסר הצלחת התרופתי, ממליץ על מכות חשמל. בברכה, פרופ' מויאל.

אוהבי הראל - כנסו והגיבו

כי חבל"ז ההמשך של ההודעה הזו ואני היחידה שהציעה את האופציה הזו ... : נושא : אני מעדיפה לחשוב על הראל סקעת כבעל משפחה בעתיד הקרוב ביותר תאריך : 21/07/05 01:00 מחבר/ת : pana_cota וחבל שהתרחיש הבא לא מופיע בתרחישים שלך בשנת 2010 הראל סקעת יהיה בסביבות גיל 30 לערך בעל משפחה למופת אבא גאה לשני ילדים מדהימים שמשקיע את כל כולו במשפחתו ובילדיו, עם הלחץ ההסטרי של ההופעות שלו. אשה מדהימה שחולקת איתו חיים מדהימים ומשפחה גדולה חזקה תומכת ואוהבת (כמו שיש לו כבר כעת אבל עם התוספות שאני הייתי רוצה לחלום עליהן). ובקיצור... בפורום אחר, איחלתי להראל סקעת את כל האהבה שבעולם ואני מקווה שתמצא האחת הגדולה והמדהימה מכולן שעימה, הראל יוכל לחלוק זוגיות, שעימה הראל יוכל להיות הראל שמעבר לבמה ולזוהר אחת שעימה הוא יערוך את אחת החתונות הגדולות והמפוארות שאי פעם נראו בארץ (מה שלא סביר, כי הראל בחור צנוע ...)... או שעימה הוא יערוך חתונה צנועה בחוג המשפחה.... ואת המסיבה הגדולה, עם כל האומה, הוא יערוך אח"כ...

גלי 89

New member
זה הכל בהומור

אוי נו באמת זה הכל נכתב בהומור אם תמשיכי לקרוא את השרשור תראי שכתוב שם שהכל בהומור.

אני חוששת לחלקכן

אתן לא שונות מאנשים שפתחו הודעות בעבר כאילו הראל או מי ממשפחתו נפגעו בתאונות דרכים

ט ל י 9 9 9

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחח ענק

ורק שיהיה ברור, אני מתכוונת לתגובה שאת הגדרת כזוועה ואותי סתם הצחיקה. אם את חושבת שאת היחידה שמאחלת להראל בריאות, הצלחה וחיים מאושרים והיתר רק רוצים ברעתו, את טועה לגמרי. הייתי מנסה לגרום לך להבין, אבל בגלל שאני זוכרת אותך מהפורום הרשמי, אז אני יודעת שאין הרבה טעם בלהסביר את ההבדל בין הודעה הומוריסטית לבין רצון לפגוע בהראל, כי את ממילא לא תוכלי או תרצי להבין את ההבדל
יום טוב וסופשבוע נעים.

טלי - תקראי את זה

יש הבדל בין חשש סביר להראל שיקרוס מרוב הופעות דבר שאני וחברי חששנו ממנו בימי הפסטי, ובימים רגילים, שלהראל יש 3-4 הופעות מהבוקר ועד אמצע הלילה... וביום אחד שכזה, שליוויתי חלק ממנו... הראל הופיע בבת ים, בפלמחים ומשם היה חייב לנסוע לבית שאן להופעה... ובקיצור.. כל היום, או שהוא הופיע, או שהוא היה בדרכו להופעות. זה קשה זה מתיש זה ממש לא קל... יש הבדל עצום בין זה לבין לכתוב שהראל יקרוס ויאושפז במחלקה לחולי נפש. הראל יציב מאוד וסליחה... אבל בתור מישהו שבא להופיע עבור הקהל האוהב שלו זה לא בדיוק מה שהוא היה רוצה לקרוא... ובאשר להומור יש דברים שממש לא כותבים אני חושבת שאת קצת צעירה למשפט הבא, אבל אדם שאחראי למעשים שלו, יודע מה אומרים ומה לא אומרים, ומה כותבים ומה לעולם לא כותבים. ואם תקראי בלינק ההוא הלאה, אז כשאני איחלתי לו זוגיות, ילדים ואהבה, היו מי שקטלו את זה לאור השמועות ..... ושמועות או לא שמועות, יש מספיק זוגות גייז שהינם הורים למופת הרבה יותר מכמה זוגות הורים שהינם סטרייטים... והראל, הראל יהיה אבא מדהים !!! ככה זה. הראל מאוד מאוד אבהי... שזה אחד הדברים שאני מאוד מאוד אוהבת בו... לראות את הראל מופיע לפני ילדים קטנים ומפעיל אותם זה להתאהב בו...

ט ל י 9 9 9

New member
זה נאמר בצחוק.

את לא מסוגלת להבחין בזה או שסתם בא לך להרגיז וליצור מריבות בכל הפורומים של סקעת ברשת. שתי האפשרויות מדאיגות מאוד. ובבקשה לא להתנשא, העובדה שאת יותר מבוגרת ממני לא אומרת שאת יותר בוגרת או אינטילגנטית ממני. אחרי שראיתי מה שכתבת בפורום של MSN אין לי חשק או רצון או מחשבה שיש תועלת בזה שאני אמשיך את השיחה איתך. בזה מיציתי את הנסיון לדיאלוג איתך.

ט ל י 9 9 9

New member
זה היה סוג של נסיון ללעוג לגיל שלי?

שיש לציין שאת אפילו לא יודעת מהו? אני פשוט לא יכולה להתאפק, כי למרות שאת ללא ספק אישה חולה מאוד, את בכל זאת מאוד מעצבנת, ילדותית ומטופשת ואפילו גזענית, כי כן, מי שהיה במג"ב מסוגל ללמוד רפואה
. והפעם אני באמת אפסיק, לפני שתשסי בי את חתולייך, עוגותייך ויתר הגיגייך ההזויים.

מי מנסה? וגיל ממש לא קשור לתרגיל

אהה... אוקי ממה שמתקבל, את עוקבת אחרי כל מילה שאני כותבת , כדי להגיב עליה. בלי קשר מי הנושא ... ובנוסף את מאשימה את העולם כולו במחלות. ילדה בלי קשר בת כמה את, עושה רושם שיש לך בעיה רצינית של תשומת לב. דיאלוג, אפשר אולי לעשות דרך המסנג'ר או האי סי קיו אבל בטח לא באתר פומבי למעריצי הראל סקעת. חמודה... ככה יודעים כמה שאת צעירה. וחלקנו בקיא ביותר בנתוני הקבלה ליחידות שונות. ולא... אנשים משכילים מאוד, לא בדיוק מתקבלים ליחידות שבהם הדגש הוא על כושר גופני טוב, ערבית (לתקשורת עם המחבלים) ועוד כמה מעלות שאני לא ממש רוצה להיות בקיאה בהן. וכשתתגייסי, אולי תגיעי למסקנה הזו בעצמך. ובאשר למחלות וכו' עושה רושם שאת אכן בקיאה בחיי: העוגות, החתולים וכו'. אולי תרצי להתמנות למי שתכתוב את האוטוביוגרפיה שלי ??? אבל נדמה לי ששלך הרבה יותר מענינת ... "היום עקבתי אחרי ההודעות של שלומית הראשלצית. אתמול עקבתי אחרי ההודעות של שלומית הראשלצית. מחר אני אעקוב אחרי ההודעות של שלומית הראשלצית". כדאי שתגידי את זה לרופא המשפחה שלך. צ'או ושבת שלום

i love skat

New member
דייי לרייבב!!!

וד"א-זה בקי ולא בקיא,כי אם זה ביב בקיא זה נכתב כאילו אתה נמצא בתוך קיא של מישהו,ואני בטוח שזה לא הכוונה שלך.. או שכן?!
חחח

השלמה בנושא המג"ב

אני באמת לא מזלזלת באנשי מג"ב שעושים עבודה מעולה אבל עדיין... ביחידות קרביות, הדגש הוא על כושר גופני מעולה (פרופיל רפואי 97)... ושמים הרבה פחות דגש על ציוני תעודת הבגרות... ואני בכלל לא מזלזלת במויאל (וסליחה שזה נכתב ככה בפורום של הראל סקעת). יש לו את הקהל שלו המעריצים שלו, ומן הסתם, הם ילוו אותו בקריירה שלו.

טלי 999 - תהיי חזקה!

ושלומית - נמאסת. נמאסו התגובות הדרמטיות שלך. נמאסו הניסיונות שלך לחרחר ריב. נמאסו ההגזמות שלך. נמאסו הניסיונות שלך להראות כמה את יותר טובה מכולם, ומבינה מכולם. ולכולם - תסלחו לי, אבל הייתי חייבת להגיב. אני רואה את זה כבר כמה זמן, והפעם לא יכולתי להשאר אדישה.

שלומית- מספיק.

את לא תזלזלי פה בפורומיסטים. בטח שלא תתנשאי מעליהם בטענה שאת בוגרת מהם. יש הרבה בני נוער שהם הרבה יותר אינטליגנטיים מהרבה מבוגרים שאני מכירה. לצערי את אחת מהן. את מתנשאת מעל כולם ואת בטוחה שאת יודעת הכי טוב, אבל את לא. תפסיקי עם זה.

../images/Emo6.gif

אה רק לסכם את העניין די סביר שאני אכן אתנשא מעל אנשים שמעלים רעיונות חולים שכאלו ולמרות שעניתי לך על זה בפרטי, זה שפורומיסט כזה או אחר, אכן צד כל מילה שאני כותבת כדי להגיב עליה, נראה לי ילדותי מידי ואני ממש לא הולכת לרדת לרמה של אנשים שכאלו. באשר לאינטליגנציה וכו', את ממש לא מכירה אותי, ואכן הטלי הזו, לא שווה תגובה וחצי תגובה, אבל הרדיפה האובססיבית שלה, די מתחילה להיות מעצבנת. באשר לכמה מעריצים שהקנאה ויותר מזה ככל הנראה מעבירים אותם לפסים מאד לא רציונליים ולא שפויים, נראה לי שיש רק לקוות שהשם יעזור... (ככל הנראה).

נטשי1

New member
נו...באמת..נמאס ממך כבר....

מרחרחת ריבים מכול פורום שאת נמצאת... לא5 נמאס לך כבר...???

את מתנשאת כלפי כל אחד.

מה, כולם לא מספיק ברמה גבוהה כדי להיות באותו קו עם גברת שלומית? או שאת פשוט אלוהים, גבוה מעל כולם? תרדי מהאולימפוס שלך, תנחתי. את לא שווה יותר מאף אחד, ככה שההתנשאות שלך מיותרת. אל תכתבי לי בפרטי יותר, כי את ניצלת הודעה שלמה רק כדי לנסות לשכנע אותי כמה שטלי נוראית וכמה שאת צודקת. זה לא עובד עלי. אל תעני לי למסר ששלחתי לך גם, כי אני אחסום אותך מהתיבה שלי.

למעלה