תראו מה יש לי

HyperNovA

New member
אני לא מאמין ! ע נ ק !!!!

זה יצא בארץ ?!?! מאיפה השגת את זה ?!?!

HyperNovA

New member
קודם כל תודה על התגובה המהירה

בדיוק חזרתי ממסיבה, אבל מחר על הבוקר אני רץ לקנות את זה !!! כן כו, לקנות אני מקווה שזה יהיה בסניף בהרצליה...

TOMPARIS

New member
יש לזה extra?

אני חייב לדעת זאת כי נסיתי לחפש את אלה כמו אלה שיוצאים עם הדי וי די של הסדרות

אחלה הורים!!!

מישהו יודע אם יש סניף של בלוקבאסטר בפ"ת? ואם לא, אז באיזה עיר יש? אני גם מוכנה ללכת לקנות את זה במחיר הנוראי הזה... (לא שיש לי מכשיר DVD אבל בטח אמצא מישהו שיש לו)

Iris Carmon

New member
בסוף מסתבר שאבא שלי לקח את זה

מפחיד ביותר..... (למי שלא הבין למה-אמא שלי היא זאת שאוהבת סטאר טרק, לא אבא שלי)

n i v1

New member
תגובת בלוקבאסטר לנאמר

"נמסיס הוא אחד הסרטים הגרועים ביותר שראיתי"... אי אפשר לקנות את הסרט מהמדפים, אבל, אפשר להזמין אותו מהם במחיר "מגוחך" של 189 ש"ח . אופציה שנייה- להזמין אותו מרשת "לייזר" ( אין לי את הכתובת , לא מצאתי, אני מזמין אתכם לשוטט ברשת ולמצוא אותם, זה יחסוך לכם בעלות, וגם אני אשמח לקנות מהם ולא מהעושקים של הבאסטר. אגב, אם אתם שואלים מה זה לייזר, זו החברה שמייאבת סרטים ללא תרגום לארץ- אצלם זה פשוט יעלה פחות.

n i v1

New member
תגובה עם ספויילר../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif

על אחריותכם בלבד
אתמול ראיתי את הנמסיס ששיחררתי לכם לאיציק שלי, כמובן איכות מצויינת, אך לא גרסת הדיוידי. קודם כל אין שם את הדיבור עם ווסלי, שנית, אין שם את הסצינה של הקצין הראשון החדש. עדיין סרט מוצלח, עדיין , דאטה מת. חשבתי על זה שראיתי את זה ביום הזכרון, מה, צריך שיהיה לדאטה יום זכרון, מה רע שנספח אותו אלינו... נראה לי הוגן למדי... עכשיו עוד דבר, חשבתי על פיקארד בחתונה, תחשבו על זה, הוא מעולם לא הראה לנו חוש הומור כמו שהוא הראה אותו בחתונה, ואם אתם כבר חושבים על זה, זה ממש כמו "ארבע חתונות..." חוש הומור בריטי כזה... אתם יודעים למה אני מתכוון. אחרי שפיקארד מדבר עם בי4, הוא כאמור, אמור ללכת לראות את הקצין הראשון שלו ( אני בעד ג'ורדי לשם שינוי, למה שינחיתו שם מישהו אחר?) ואז הסרט אמור להסתיים, אבל במקום זה, הוא מסיים עם בי4 ואפשר לראות שערכו את הסרט שם...וחבל... בכל אופן, אני לא יודע מה העמדה שלי לגביו עדיין, אני חושב שזה סרט מצויין, יודעים מה, אולי אף יותר ממספר 8 המצויין, הסרט הזה פשוט מצויין, אין לי מילים, הוא מצויין.

n i v1

New member
הסצינות שירדו- 7

http://www.startrek.com/news/productnews.asp?ID=128037 אפשר למצוא את נמסיס ב23 דולר באמאזון

Iris Carmon

New member
ראיתי את הסצינות שמחקו היום

לא ממש מוסיף הרבה אבל עדין נחמד ויש שם סיום שונה (אני חושבת, לא זוכרת מה היה הסוף)

B a n j o

New member
אתם יכולים לבדוק

בפורום DVD שם יוכלו לעזור לכם יותר ואני הזמנתי מהאתר DDD שלפי מה שראיתי היה הכי זול אבל איך בכלל זה הגיע לבלוקבאסטר? זה לא אמור לצאת רק בסוף החודש?

למעלה