תראו מה יצרתם כאן...

טועה אני לא,

אבל גם לא קקה, אלא עוד טרולון נחמד וידידותי לסביבה, על כן לא אפרסם אווטינג, גם מפאת כללי הפורום הביתי שלי...

לראיס הפתרונות !!

הראיס מציין כי המכסיכני צודק ברם אינו מבין את נפש הטרול עד תומה הטרול הנו לוחם חופש ! ולא מציק סידרתי גולש לא מימסדי וללא כללים הראיס מציע שהפגישה בשעה 22:30 בצאט יכולה רק להועיל כמו שנאמר ב6.9.2003 הקמתי את מדינת הטרולים !!

MexMex

New member
מבין?

לוחם חופש? בעד זה הוא מציק ללא הפסקה? אתה קורא לוואקה לוחם חופש? הבחור מקלל ומציק בפורום המשחקים עד כדי שנאה של ממש... וואחד? גם כן לוחם חופש. פלצן, תהייה הגדרה יותר מתאימה. טרביס? מציף בתמונות משמימות ללא הכרה. איזה חופש הוא לוחם בדיוק? אכן, אין להם כללים. אבל הם בחרו (בחרו! מרצונם החופשי!) להכנס למסגרת (תפוז) שבנויה על כללים. אבל זה לא. הם יכנסו למערכת (מרצונם, כאמור) וישבשו את מערכת החיים השגרתית, ורק כדי להשליך תשומת לב אליהם. קרציות, נראה לי הגדרה יותר מתאימה (ואני מתנסח בעדינות). אם תתן לפרופרסור לנתח את נשמתם, תמצע ילדים עזובים, שלא קיבלו מספיק תשומת לב, ולכן גוררים את כולם לתת את שכזו. אדיוס

בנדיטון

New member
השורה האחרונה קצת מוגזמת.

אפילו מאוד, ויכולה לפגוע עמוקות שלא בצדק.

MexMex

New member
זאת דעתי.

וככזו מותר לי להביע אותה. מה גם, שבעצם פעילותם הם פוגעים בי (וגם בל, אם לא שמת לב), ככה שהכל פתוח, לא? וצדק זה עניין יחסי....

בנדיטון

New member
צדק זה אכן עניין יחסי..

מעבר לזה אני אשתוק בינתיים, למרות, כפי שאמרת, שהם פגעו בי לא מעט אם להזכיר את "אתיקה 101", שזה סוג אחד של שיבוט, או את וואחד (ואני לא מדבר על אתמול) שהוא, כהשאר פה, סוג אחר. האמת? מודה. גם אני לא פעם הפכתי עצמי לשיבוט. ואתה? ולכן אין לי דיעה נחרצת בעניין הזה כולו..

MexMex

New member
עדיין לא...

לא יצא לי עניין השיבוטים האלו. שווה?

בנדיטון

New member
הפרופסור המכובד כאן ענה לך את התשוב

ה. שהיא: תלוי לאיזו מטרה. צחוקים? בכיף למה לא אני אומר. שירות אינטרסים אישיים או אמירת דיעה ללא כל חשש ל"זהותך האמיתית"? גבולי. אך אני אומר אדרבה, במגבלות המקרה הספציפי כמובן. הצפות/הכפשות/הטלת רפש וכו'? בוודאי שלא. שמעתי פה אלפרד למעלה - במקרה הזה, באם הוא נכון, אני אומר, לא, בעצם מברך, את ה"משבט" על ה"שיבוט" הנ"ל. שכן הוא באמת יוצא דופן. לטוב? לרע? בינתיים אני אומר: יוצא דופן.

למעלה