תראו מה זה

תראו מה זה

המניאק הזה-שמעון עבר לבית"ר כי נמאס לו שאומרים לו שמעון גרשון בן זונה ולא היה אכפת לו לבגוד בנו בשביל שיהיה לו שקט .אז עכשיו אנחנו נקלל את הבן זונה הזה עד שיתגרש מאישתו הזונה ולא ניתן לו רגע מנוחה כל העונה,ונראה מה הוא יעשה. וגם כן החוליגנים של ביתר שקיללו אותו פעם-הוא ראה אותם ,ומה הבן זונה אמר?! בחיים שלי לא ראיתי קהל כזה! מה שמוכיח שאנחנו אף פעם לא היינו בלב שלו. אז שילך לעזאזל לא נשכח לא נסלח-שמעון יגורש מלבנו המקודש!

jnus1

New member
חחח איזה תבועים אתם אוהדי הבועל

מה לעשות מה שנכון נכון... אנחנו ה-קהל של המדינה! הדגל של המדינה! ולא צבועים כמוכם! חחח איזה מצחיק לקרוא את זה. שמעון גרשון צהוב! ואוסישקין לא קייםםםם!!!!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

SnipeR3

New member
מממ...קנאה?

הירוק משתלט עליך... במקום לפרגן לשמעון גרשון, שהיה הסמל של הפועל במשך זמן כה רב, אתה בוחר לקלל אותו. מה שרק מראה שהוא אף לא היה בלב שלכם האוהדים... ואם לשמעון גרשון אין לכם נאמנות, מה מבטיח שמחר לא תקללו את הקבוצה שלכם כולה? ועקיצה לסיום: נראה שמצוקת החנייה בסביבות אוסישקין הוקלה מעט, לא?

תשמעו טוב טוב אוהדי הצהוב שחור|ספוי

אני יודעת שאתם באים לכאן. להקניט אותנו. לספר סיפורי דמיקולו. בכוונה אתם באים לכאן לפזר שנאה ורעל. וזאת לא הדרך. שמעון גרשון. נכון עזב. הנשמה שלו התמכרה לכסף. ראו למעלה את הכתוב על ג'ון פנסטיל. כסף זה לא הכל בחיים. אז לכו לדרך שלכם. ולכל אחד יש את המזל שלו. אני לעולם לא יכנס באתר שלכם.כי אני אוהדת של האדומים בלבד. אז בייייייייייי לכם וכל טוב. ממני כינרת אחרת האדומה לעולמים

כינרת

כמה כסף את רוצה נסדר לך חוזה בביתר . 5000$ את עוברת 10000$ סגרנו מה זה מכר נשמתו לכסף? זו עבודה שלו

למעלה