תראו מה זה....

אלמוג 211

New member
תראו מה זה....

אגב אנשים , לפני שאני מתחיל לספר , אלמוג 211 זה במקרה benpual כי החלפתי שם משתמש , אין לי כוח לזה וככה: אני חזרתי למשמר אחרי כמה חודשים של השעיה ( לא משנה כרגע על מה ) וזאת הזדמנות רביעית שלי לחזרה שלי למשמר. אני הבטחתי כרגע שאני לא יעשה שום בעיה כרגע. המפקד נוער שלי , המב"ס והסגנית שלו החליטו פה אחד , להחזיר אותי למשמר לשבועיים מנהלה , ואחרי זה לחזרה לפיקוד הצוות . בשבוע האחרון , עליתי לבט"שים באישור של מב"ס והסגנית שלו , והמפקד לא הסכים לכך ( המפד נוער , שהוא אגב מתמי"ד ואינו שום תפקיד אחר , מתנדב רגיל ). היום אני עובר דרך הבסיס , אני שומע שהמב"ס והמפקד נוער , רבים בינהם בקשר לזה שיצאתי לבט"שים , והמפקד לא הסכים לכך. אחרי שעה , אני עובר דרכו , ושואל אותו מה שלומו , והוא שאל אותי עם יצאתי לסיור , אז אמרתי לו כן , והוא שאל אותי באישור של מי , אז אמרתי לו באישור של המב"ס , הוא שואל אותי , מי המפקד שלך? אני או הוא? אז אמרתי לו בטוח אתה , אז הוא אומר לי למה אני מקשיב לא? אני לא יכול להגיד למב"ס , תשובה שלילית , אם הוא אומר לך משהו לעשות , אז אתה עושה. המפקד נוער שלי , לא רוצה אותי בבסיס עכשיו , ואני עצוב בגלל זה , אני כמעט ולא יודע מה לעשות........

tupi1

New member
תראה

אתה תמיד יכול לעבור בסיס חוץ מזה עזוב אותך משטויות תגיע לגיל 21 תלך למתמי"ד או לימע"ר זו משטרה אמיתי ולא מועדון חברים ואז תשתין על כולם בקשת עכשיו אתה צריך להשקיע בלימודים זה חשוב אחרכך תעשה את כול מה שאתה אוהב\ ושוב המפקד בסיס מי שקובע שלדעתי הוא שוטר ולא שום מתנדב כזה או אחר תדבר שוב עם מפקד הבסיס ושהוא יתן החלטה סופית ושיגיד לך אם להתיחס למפקד הנוער בכלל ולהוראות שלו בהצלחה בכול מקרה

שלום30

New member
יתכן ויש לי מה לומר

אך אני יגיב לסיפור רק כאשר בעל שם המשתמש - benpual יאשר את הדברים שנכתבו ע"י אדון אלמוג 211 חל איסור מוחלט לכתוב בפורום קודים, או את מספר הגל של התחנה, ומבצעים שאמורים להתבצע או שהתבצעו אני מקווה מאוד שלא התבצעה כאן התחכמות כלשהי.

benpual

New member
שלום30 , אני מאשר את זה , כי

אני מחליף את הכינוי שלי לאלמוג 211 אז קח בחשבון

אלמוג 211

New member
אגב שלום.....

אני יכול להשתמש בכינוי שלי כמו שיש לי עכשיו? כי אם לא , אני מחליף אותו לכינוי הקודם

benpual

New member
בסדר , בסדר........

אל תהרגו אותי........... חבל על הכדורים

benpual

New member
שלום30

תחסום את השם משתמש החדש שלי , לא ידעתי שאסור את זה אלמוג 211

שלום30

New member
אני לא חוסם אף אחד

גם לא אמרתי שהשמות אלמוג345 צדפה123 וקונכיה876 אסורים העיקר הכוונה

שלום30

New member
ואני עוד חושב

שבשביל לתפוס ותק ואמינות בפורום ובכל מקום אחר - רצוי להשאר עם שם משתמש מוכר ידוע וברור לכולם.(שאינו משתנה מידי זמן)

שלום30

New member
ועוד עלה בדעתי כעת

הרי אתה עצמך כתבת שהוחזרת למשא"ז למנהלה ורק בתום שבועיים ימים תוכל לצאת לשטח, לא אכנס לכל המערבולת של המפקדים בבסיס שלך - אך אם נאמר לך משהו (חוקי כמובן) רצוי לשמוע לו ולא לחפש את הסיבה לעקוף מפקד זה או אחר (סמכות) בשביל לקצר זמן של שבועיים (שזהו זמן לא ארוך). כי גם אם תצליח - תמיד ישאר האדם שהמרת את פיו ושעלול לזכור לך את המעשה ליום אחר... צריך לדעת מתי מורידים הילוך, מורידים התלהבות ויושבים לנוח בצל עד תחלוף הסכנה ויעבור זעם.

שלום תתאר לך אם אתה היית

באותו סיבוך כמו שהוא נמצא שהמב"ס אישור לו ומפקד נוער לי אישר לו- לצאת איך אתה היית יוצא מהמצב הזה?

benpual

New member
מי אמר.........

מי אמר שאני רוצה לקצר את ההשעיה?!?! המב"ס שלי אומר לי לצאת לסיור , אני יוצא , אני לא אומר לו לא!

למעלה