תראו מה השעמום עושה.......
C cha ching New member 24/7/02 #3 <= <= <= <= <= דרך אגב-את זאת ציירתי כשראיתי את הסידרה אוז, על פי אף של אחד האסירים שם...
M moti80 New member 24/7/02 #7 הלוואי ולי היה משעמם ככה לויתן...תפסיק לגלוש כבר יה מכור!!!!! לך תפסל... עכשיו אני מבין מה אתה מתלונן שאין לך זמן..... שמש מוטי
הלוואי ולי היה משעמם ככה לויתן...תפסיק לגלוש כבר יה מכור!!!!! לך תפסל... עכשיו אני מבין מה אתה מתלונן שאין לך זמן..... שמש מוטי
ה הליויתן New member 24/7/02 #8 הגמל המסכן! לא רואה את הדבשת של עצמו! אם היה רואה היה נופל ושובר את מפרקתו! (פתגם ערבי)
M moti80 New member 24/7/02 #9 אתה יכול לכתוב את זה בערבית? זה בטוח נשמע יותר טוב. והבנתי בדיוק מה הפתגם אומר, רק שאני לא יכול ליצור כשמשעמם לי.... להיפך אני יוצר כשאני מרגיש אנרגטי, פעיל... שמש מוטי
אתה יכול לכתוב את זה בערבית? זה בטוח נשמע יותר טוב. והבנתי בדיוק מה הפתגם אומר, רק שאני לא יכול ליצור כשמשעמם לי.... להיפך אני יוצר כשאני מרגיש אנרגטי, פעיל... שמש מוטי
ה הליויתן New member 24/7/02 #10 לא יכול,תשאל בבית... בכתה י זרקו אותי משיעורי הערבית לתמיד,בגלל שליטה מוגזמת בערבית מדוברת! והמבין יבין.
לא יכול,תשאל בבית... בכתה י זרקו אותי משיעורי הערבית לתמיד,בגלל שליטה מוגזמת בערבית מדוברת! והמבין יבין.
M moti80 New member 24/7/02 #11 אנה בידי אתקלם ערבי אנה אסקר פיל אזור ווא אנה בידי מיצובישי. אנה בידי אתעלם אשתרל פיל בטיש (פטיש במבטא ערבי). שמש מוטי
אנה בידי אתקלם ערבי אנה אסקר פיל אזור ווא אנה בידי מיצובישי. אנה בידי אתעלם אשתרל פיל בטיש (פטיש במבטא ערבי). שמש מוטי