תראו מה החזקתי היום! בגן החיות התנ"כי. חיחיחי.
M Miss Tomato New member 14/1/05 #4 אני רוצה, באמת. ואני כל הזמן מתכננת. אולי, אמ. בשבוע הבא? אני איכשהו צריכה למצוא את עצמי בירושלים בשבוע הבא. Help!
אני רוצה, באמת. ואני כל הזמן מתכננת. אולי, אמ. בשבוע הבא? אני איכשהו צריכה למצוא את עצמי בירושלים בשבוע הבא. Help!
ה הגברת האפורה New member 14/1/05 #5 שבוע הבא זה מצוין... ../images/Emo57.gif ביום שישי אני לא הולכת לביצפר. אבל להזכירך אני עוד לא גרה בירושלים...
שבוע הבא זה מצוין... ../images/Emo57.gif ביום שישי אני לא הולכת לביצפר. אבל להזכירך אני עוד לא גרה בירושלים...
M Miss Tomato New member 14/1/05 #6 את לא הולכת? באמת? וואי. הממ. הממממ. אני אמצא זמן לבוא אלייך, באמת! שיט. אני צריכה להגיע ליותר מדי מקומות. וידידה שלי גרה באפרת {קרוב לירושלים}, ואני צריכה להגיע אליה מדי פעם... דייי, יש גבול. אני צריכה גם זמן לעצמי ועם חברים אחרים. @_@
את לא הולכת? באמת? וואי. הממ. הממממ. אני אמצא זמן לבוא אלייך, באמת! שיט. אני צריכה להגיע ליותר מדי מקומות. וידידה שלי גרה באפרת {קרוב לירושלים}, ואני צריכה להגיע אליה מדי פעם... דייי, יש גבול. אני צריכה גם זמן לעצמי ועם חברים אחרים. @_@
G Gizmo16 New member 14/1/05 #15 גאאאאדדד, לא היה לי נעים!../images/Emo28.gif להודות שאני היחידה שנגעלת בטירוף מהיצור הלטאי המחריד הזה
גאאאאדדד, לא היה לי נעים!../images/Emo28.gif להודות שאני היחידה שנגעלת בטירוף מהיצור הלטאי המחריד הזה
G Gizmo16 New member 15/1/05 #24 את אמורה לדעת../images/Emo12.gif../images/Emo28.gif שכולם ליטפו אותה וזה היה מגוחך, שתמיד שיש חתולה באיזור כל הנקבות (ומעין) מתחילות להיות מיוחמות אוהבות חתולים שכמותן..
את אמורה לדעת../images/Emo12.gif../images/Emo28.gif שכולם ליטפו אותה וזה היה מגוחך, שתמיד שיש חתולה באיזור כל הנקבות (ומעין) מתחילות להיות מיוחמות אוהבות חתולים שכמותן..