תראו מה דיוויד עשה!

תראו מה דיוויד עשה!

טוב, אז אני מדברת עם דיוויד באייסיקיו, והתחלנו לדבר על האחים שלי, וזה נורא העציב אותי, לא, לא בגלל הקיום שלהם, אלא בגלל קנאת אחים. יש לי שני אחים קטנים ופלצנים שישגעו את כל מי שרק נכנס אלינו הביתה, שפיות זה לא הדבר שהם ניחנו בו. בתור אחות בכורה, עד גיל 4 ההורים שלי השקיעו בי לאללה, יענו, לימדו אותי חשבון, קרוא וכתוב ואנגלית, ואז אח שלי נולד, ונתנו לו את כל כל כל תשומת הלב שבעולם, וכאילו מילא, בגיל כזה לקנא זה טבעי לאללה, לא ממש היה אכפת לי כי בזמנו עברנו לגור כמה חודשים באילת והתייחסו אל שנינו באופן דיי שווה (הדבר היחיד שאני זוכרת מהמגורים באילת זה שאמא שלי כל בוקר הייתה באה ומעירה אותנו בליטוף על הראש, ושהופעתי לילה אחד שם בדיסקוטק אחד בשיר פרפר נחמד וזה היה ממש מגניב אפילו שזייפתי). כשהייתי בת 7 נולד עוד אחד, ואז בכלל נראה לי שהקשר עם אמא ואבא התנתק... אני רק זוכרת ש-9 חודשים לפני זה בטעות תפסתי אותם במעשה יצירת האח השני. לא אכפת לי מהעבר הרחוק, זה גם ככה מאחוריי, אבל היום אני ממש ממש כועסת על ההורים שלי... וזו קנאה נורא... חומרית שכזו אבל זה נורא נורא מפריע לי, הדברים הקטנים האלה, כמו שלמשל, שביקשתי ליומולדת 14 דיסקמן, ואת הדיסקמן הזה, קיבלתי ב15 וחודשיים, ואחי האמצעי *לא ביקש אפילו* מחשב, והוא קיבל אחד גם בגיל 10, וגם בגיל 11. וגם לפני כמה ימים דנה באה אליי, והיא התפלאה לגלות לפחות 3 זוגות אופניים בכניסה לבניין. ``מה זה? אופניים שלך ושל האחים שלך?`` לא ממש, שניים מהם היו של האח הקטן, ואחד של האח האמצעי, ואני זוכרת שהחלום שלי, כשהייתי קטנה, היה לקבל אופניים, וזה אף פעם לא קרה! (לכן, האינטיליגנציה שלי ברכיבת אפניים ללא גלגלי עזר התחילה דיי מאוחר...). וביום כיפור - נחשו למי אסור להדליק מחשב ולצאת עם החברים לנסוע על רולר/אופניים/קורקינט/סקייטבורד (כן, יש לי את כולם, חוץ מאפניים שאני מקסימום מלווה מאחי)? נכון... לי :) ועדיין - לאחים הקטנים שלי *כן* מותר לנסוע עם חברים ביום כיפור. ואני גם יודעת שכמה שלי אסור לצאת (לרוב) המועדונים, ואם כן, אני צריכה לחזור עד 2-3 (לא שאני עומדת בזה), כשהם יהיו בגילי הם יוכלו לחגוג עד הבוקר... ואני יודעת שזה רק דברים קטנים... אבל דברים כאלה מפריעים לאללה!!! לא? מיכל נ.ב. קורט - נכון שהאחים שלי התעללו בך כשהיית אצלי? :)

וואוו

תשמעי מה אני אגיד לך.... אני במצב שלך אבל לא במצב שלך גם לי יש שני אחים קטנים---נודניקים לא קטנים ומעצבנים בצורה נוראית ובטח שלי היתה את הקאנה הזאת במיוחד שהייתי קטנה עכשיו זה איכשהוא עובר לי , אבל עדיין יש את הקטע של קניתם לו ב-400 של קורקינט אז אני גם רוצה משהו בכסף הזה... תראי זה כמעט בכל משפחה אין לך מה לדאוג וגם אני כמעט תמיד מאשימה את ההורים שלי ב``אפליות`` ודברים בסגנון למרות שזה לא נכון אבל כמו שאומרים אני ה``ילדה של אבא`` מקבלת מה שאני רוצה תמיד לעומת אחים שלי שפחות...אז אנחנו במצב קצת שונה זהו מקופלת-עד הפרור האחרון

אצלי זה קצת שונה

עם אבא יש קשר רק כשצריך כסף או אוכל אבל אני נורא מעריכה אותו על זה כי היינו יכולים להיות קרובים יותר אם הוא היה פתוח יותר...

luka

New member
כל כך מזכירה את המשפחה שלי

מיכל, באמת, אני בכלל לא בקשר עם שתי ההורים גם כן רק שצריך כסף ואוכל ובאספת הורים זהו, אה כןף וצעקות על סידור חדרים... יש לי אחות גדולה, אנחנו כל הזמן משוות חוקים של אמא לגבי וגבייה, ונכון, היא יצאה הרבה יותר אינטלגנטית מכולנו משום מה..., אהל החוקים היו ממש ממש ממש שונים, אני למשל יכולה לחזור ב שש בבוקר, והיא יכלה לחזור ב 2-3, פעם היא חזרה ב 4 ואיזה צרחות היא קיבלה... היא גם רבה איתם הרבה יותר ממה שאני ואחי רבים איתם, הרבה הרבה הרבה יותר, אני ואחי בקושי שלום אומרים להורים שלנו, אין להם מושג נראה לי מה המצב שלי בלימודים, לא נראה לי שאבא שלי יודע באיזה כיתה אני, אבל ממש ממש טוב לי ככה, ואיך שהם מתחילים להתעניין ישר אני מתחילה לחטוף עליהם קריזה, כי אז הם הופכים לקרציות ואחותי וההורים שלי חברים טובים..., אמא שלי ממש ממש אוהבת אותה ורואים את זה, אבל תמיד היא אומרת לי, רק אל תיהיה כמו אחותך, תשארי שפוייה, היא גם אומרת שאני הבת הכי שפוייה שיצאנ לה מכולם (כולל האחים שלי, אנחנו 4 אחים). ויש עוד מלא דברים, אז על זה אני מעריכה אותה, את אחותי על זה שהיא ``פתחה לי את הדרכים``, גם האחים שלך ילמדו להעריך אותך כשהם יתבגרו ויגדלו קצת... בואי נקווה. יערה.

אמא שלי לא יודעת מה המס` של הכיתה שלי,

אבא שלי חושב שאני בכלל בי``א, זה עצוב. בעקרון אני צריכה לחזור ב2-3 אבל בדר``כ אני חוזרת ב5-6, ואם ההורים לא מגלים, ניצלתי, אם ההורים מגלים הם מציקים לי עם זה כמה *שבועות*!!! האחים שלי דיי שונאים אותי בשלב זה מי שקרא את ``להתעורר בבוקר ולאו דווקא לשנוא את עצמך``, יודע שהם מתעבים אותי - i know they are calling me a whore behind my back! ו...זהו בערך מקווה לקבל צורב לסוויט סיקסטין ולא לסוויט סיקסטיז... מיכל

חחחחח

נראה לי אח שלי מפחד ממך עד היום. אולי אני אגיד ``עומר`` והוא יקפוץ מאחורי הספה! כדאי לנסות??

למעלה