תראו מה גיליתי!

I A F02

New member
סליחה?

אני אישית חילקתי סרטים כחולים, לא הציעו לי ולא ביקשתי כסף על שום דבר!

I A F02

New member
אני לא יודע על מישהו שקיבל כסף

על זה, אבל יכול להיות, מה שאני לא יודע אני לא אומר. גם אם יש כחולים שקיבלו כסף על זה, אני בטוח ב100% שיש גם כתומים שקיבלו כסף! *לא כולם עושים את זה מאמונה וזה בטוח!

OMER G17

New member
יופי...בכל מקרה אני שמח שבאת והראת

לימנים את זה...אם היו לי חברים שבעד ההתנתקות הייתי יוצא גם אני ומחלק סרטים כחולים בצומת!

יישר כח! נאמן לארץ, למדינה ולאומה!

לדעתי, זהו ויכוח קטנוני.. אבל, אם לא קיבלת כסף על כך, אתה מבין היחידים. זו לא דיעה, זו עובדה - מקבלים כסף על חלוקת סרטים כחולים. איך אני יודעת? אני פשוט זוכרת את הפרסומות, נראה לי זה היה - הכתום מעצבן אותך?.. בלה בלה.. בוא לחלק סרטים כחולים בתשלום.. וואלה.

I A F02

New member
כמו שאמרתי....

אני בטוח שיש שמקבלים כסף, אבל גם בכתומים יש! יש ויש, יש כאלו שעושדים את זה מאמונה (בשני הצדדים! חלאס להשמיץ!!!) ויש כאלו שעושים על זה כסף (אותו דבר, בשני הצדדים! בלי להשמיץ!!!)

אכן..

רק הבדל קטן - והוא בכמות של אנשים העושים את זה למען כסף ולמען ערכים - משני הצדדים. אני לא התכוונתי להשמיץ, ואני מצטערת אם זה היה נשמע כך. שבת שלום!

יוֹאב

New member
הזכרון שלך בוגד בך

היתה שם קריאה לבוא לחלק סרטים כחולים, אבל לא בתשלום! אני ממש לא רוצה לראות אותך כשקרנית, אז בואי ותודי שזכרונך בגד בך, או שמישהו עיוות את הזכרון שלך.

OMER G17

New member
אני מתפלא עליכם...ולי חבר שלי שלמד

בישיבה בט'-י' סיפר שכמעט שלא היו העתקות אצלם..ישיבה בשטחים אגב...קיצר חשבתי שלא מקובל לשקר ולרמות

יש מצב

שאני לא זוכרת מדוייק. ייתכן והייתה פרסומת אחרת, לא שלהם, לחלק סרטים כחולים בתשלום.. לא ממש התעניינתי מטעם מי, אבל הייתה פרסומת על כך - אני בטוחה בכך. זיכרון זהו תחום חזק אצלי.

noamgk

New member
מוזר.

בפעם האחרונה שבדקתי, הבית הלאומי בכלל לא מפיץ סרטים כתומים.
הבית הלאומי היא תנועה אנרכיסטית נגד הגירוש. מי שמוציא את הסרטים הכתומים זו מועצת יש"ע. שנה את התמונה. אגב, נסה לשאול אנשים - כתומים וכחולים - ותראה למי משלמים באמת ולמי לא. תנסה לעקוב אחרי המחלקים ותראה שמדי פעם מישהו בא לבדוק אם הכחולים עובדים, אבל אף אחד לא בא לבדוק את הכתומים. אני עצמי שאלתי וראיתי.

אתה ממש מבחיל אותי

אני חילקתי חודשים שלמים סרטים כתומים לא ראיתי שקל! ואף אחד לא ראה שקל מזה, לנו מספיקה האמונה בשביל זה, ההיפך הוא הנכון אני עמדתי בצמת עם נערים שמחלקים סרטים כחולים ומה התברר? שהם מקבלים בין 25 ל34 שקל לשעה!ג€ ג€ וואלה אם הייתי שמאלני הייתי עושה את זה, ועוד אנחנו מחלקים הרבה יותר, כנראה שאת הנוער השמאלני המדינה לא מעניינת כ"כ, אותנו כן! אבל מאיפהג€ ג€ הבאת את השקר המצוץ הזה זו השאלה...

יוֹאב

New member
ימניים יקרים שלום

אחרי שהזדעזעתם כל כך ממה שעשיתי, תפנו אצבע מאשימה אל עצמכם. זה בדיוק מה שאתם עושים כלפי פעילי השמאל המחלקים סרטים כחולים. שבת שלום.

למעלה