תראו מה גיליתי!

יוֹאב

New member
תראו מה גיליתי!

משלמים לפעילים בכדי לחלק סרטים כתומים!! ---->>>> בקיצור, תראו כמה קל לפתוח מודעה בנענע!ג'ובס.

Cornflakes

New member
תן קישור

אין לי מושג מאיפה המודעה הזאת. אני יכול לאמר לך באחריות, שמחלקי הסרטים הכתומים, בניגוד למחלקי הסרטים הכחולים, לא עובדים בתשלום. תנועת "הבית הלאומי" שרשומה כאן, בכלל לא עוסקת בחלוקת סרטים כתומים. זו תנועה קיצונית שחוסמת כבישים. עד כמה שידוע לי, הם גם לא קוראים לעצמם "תנועה משיחית המונית" כך שזה כנראה לא אמיתי. אני בעצמי חילקתי סרטים כתומים בהתנדבות, וכך עושה גם כל מי שמחלק סרטים כאלה.

OMER G17

New member
כן ראיתי שגם קודם אתם רימיתם!

סליחה עם השגיאת כתיב באמת אבל בכל מקרה הוא המציא בדיוק כמו שאחד ממכם הכתומים המציא קודם על שלום עכשיו!

I A F02

New member
גם אני יכול להגיד...

שחילקתי היו לידי כמה כתומים שאמרו שמשלמים על זה, והם אישית לא כל כך אכפת מה יהיה, הם פשוט רוצים עבודה לחופש הגדול. אותו משקל של אמינות, לא?

asafz8

New member
אז מה?

גם מחלקי הסרטים הכחולים עובדים בתשלום, ראה תנועת "שלום עכשיו"

Cornflakes

New member
אני לא יודע על מה אתה מדבר.

אם היית שם קישור היה יכול להיות הרבה יותר משכנע. בכל אופן, ידוע שלמחלקי הסרטים הכחולים שילמו תמיד כסף, לעומת מחלקי הסרטים הכתומים, שעבדו תמיד בחינם (ואת זה קראתי ב"ידיעות"). אני עצמי התנדבתי בחלוקת סרטים כתומים. אם ראית את זה כתוב איפשהו, תן קישור ונגיב. אני יודע שממש לא צריכים אנשים שיחלקו סרטים כתומים בתשלום. את זה תשאיר לכחולים. אופס. ניסית להכפיש אותנו, ויצא לך הפוך. לא נורא. בפעם הבאה.

יוֹאב

New member
ניסיתי להכפיש?

תקרא את ההודעה הראשונה עד הסוף. רד למטה עם הגלגלת. בסה"כ הראתי שההודעה שהביא אחד מכם, לגבי שלום עכשיו, לא רלוונטית, כי זו לא בעיה לתוח מודעת דרושים שכזאת. את זאת של הבית הלאומי, אני פתחתי.

Cornflakes

New member
וואלה.

לא ראיתי את המודעה שהביא אחד מאיתנו. בכל אופן, גם אם היא היתה מזויפת וגם אם לא, ידוע שמחלקי הסרטים הכחולים מקבלים משכורת. זה נכתב ב"ידיעות אחרונות" וראיתי שאנשים כתבו פה שהמחלקים עצמם אמרו להם. אם מישהו זייף מודעה של "שלום עכשיו" זה חמור מאוד, אבל לא היתה לו שום סיבה לעשות את זה, כי זאת האמת.

יוֹאב

New member
אף אחד לא מקבל כסף משלום עכשיו

אני יודע את זה מהכרות אישית עם מזכ"ל שלום עכשיו. מעניין שזה תמיד אנשים שמכירים אנשים ש"מקבלים כסף"\ ולא מקבלי השכר, כביכול, בעצמם.

אני עמדתי עם נערים והם סיפרו לי

שהם מקבלים 25 לשעה, שבוע לאחר מכן פגשתי מבוגרים שמחלקים והם אמרו לי שהם מקבלים 34 שקל לשעה לא שאלתי ממי.

למעלה