איך כל האנשים האלה מגיעים קרוב קרוב למרטין? אם יש לכן עצות, זה הזמן.. עוד שבוע בערך אנחנו נפגשים (אני, הוא ועוד עשרת אלפים הונגרים..). כמו שאמרתי, יש לי כרטיס מיותר להופעה, מוכנה לתרום אותו בחינם (אולי תמורת קיורטוש..) אם מישהי גרה שם או תהיה במקרה באיזור, שלחו מסר.
קיורטוש קשה למצוא בהונגריה. הפעם היחידה זה היה מסביב לאצטדיון, בבאסטות שמוכרות בייגלה עבש ויבש. לגבי הפגישה - בד"כ עם מקורות נכונים אפשר להתקל בהם במסיבות אחרי ההופעה אבל בבודפשט הם לא מגיעים למסיבות כי הקהל שם יותר מופרע מהישראלים אפילו. אם רשימות ה-Backstage After לא סגורות עדיין אולי יתמזל מזלכם ותפגשו בקהל את הסבא החמוד שמחלק את התגים לבחורות חמודות. תהנו, וגם מ-NitzerEbb.
כיון שאתם המקורות יודעי דבר שלנו, מה הסיכוי לקבל עזרה מכם במקום מהסבא החמוד? רופאה ישראלית, מעריצה את דפש כבר 20 שנה, קראה לשני בניה בשמות הקשורים לחברי הלהקה, ואפילו בעלה מצטרף הפעם להופעה. שוכנעתם? פנו אלינו! לא שוכנעתם? אני מוכנה לנסות שוב!
הכרחתי את חברה שלי שלבאה להופעה ולא אוהבת את הלהקה לחפש את הסבא, אבל לא ראינו מישהו קשיש וחביב.. ננסה בהופעה הבאה.השמועות אומרות שבחורות בגופיות חושפניות נכנסות לחדר vip אז להבא נשנה טקטיקה