תראו מה בדרך אלי...

evilihi

New member
תראו מה בדרך אלי...

אולי אפילו הגיע..קיבלתי כמה פתקים מהדואר... מישהו שמע על הפאזלים של וודינגטון? יש להם כמה מאוד מאוד יפים - התאהבתי בסדרת הכריסמס שלהם - כל פאזל הוא במהדורה מוגבלת ובא עם תעודת אוטנטיות וומטבע לאספנים...

evilihi

New member
וודינגטון כריסמס 2002

משומש - ללא מטבע...אבל אני בכלל צריכה את הפאזל

evilihi

New member
וודינגטון כריסמס 2006

חדש בניילון
התאהבתי בעוד כמה...

evilihi

New member
../images/Emo122.gif

תמיד קורה לי..חייבת לשכוח תמונה ולהרוס שרשור

evilihi

New member
אני תמיד מסתכלת על הסה"כ..

הממ אחד עלה קצת פחות מ8 פאונד, אחד בערך 17, והאחרון גם כן קצת פחות מ8...(כולל משלוח). בגדול - המחירים הנורמלים נעים בין פאונד ל5 פאונד - אבל יש כמה שראיתי שמוכרים ב20 פאונד ואחד שמוכר גם ב80 פאונד (שזה מוטרף - ולא ראיתי שקונים במחיר הזה). הכי יקר שראיתי שקנו היה 23 פאונד...

jocie1

New member
סדרה יפהפיה. תתחדשי תהני דרך אגב

לכל החוגגים Happy Xmas and a Happy New Year

123נעמי

New member
../images/Emo136.gif../images/Emo139.gifאיזה יופי../images/Emo139.gif../images/Emo136.gif

אני אוהבת את התמונות של החג הזה תמיד מלאי אוירה חמה ומשפחתית כל אחד והמזל שלו בחגים
תתחדשי ותהני ממהרכבה

evilihi

New member
או תפוז החזירו את האייקונים של החג ../images/Emo3.gif

הם הורידו אותם לפני הזמן

ssyוM

New member
ואוו...איזו סדרה מיוחדת!

האם הרכבת בעבר פאזלים שלהם ? אם כן אשמח לשמוע חוות דעת אודות איכות החלקים ....

evilihi

New member
אין לי שמץ - כשאני אקבל אני אדע

יש מצב שהם כבר בדואר - לפחות חלקם - חלק נשלח בדואר ים אז זה 8 שבועות לחכות...אבל בגלל שכל חסכון של כסף חשוב - אני מחכה בסבלנות (או שלא
)

evilihi

New member
טוב היום קיבלתי שניים

בחיי הרגשתי כמו בחג המולד היום - 6 חבילות - מתוכם 2 ספרים, 2 פאזלים, 1 מפיות נייר (שריטה אחרת), 1 בקבוקי קולה (שריטה עמוקה מאוד נוספת). ועוד איבדתי שני פתקים ובדואר היו מספיק נחמדים כדי לתת לי בלי הפתק (מכירים אותי
) אז ככה. לא התחלתי עדיין את הפאזלים כי הם יחכו למעבר הדירה שלי בחודש הבא, אבל החלקים נראים לי בסדר גמור ובמצב מצוין. שני הפאזלים נקנו כמשומשים למרות שאחד מהם עדיין בתוך השקית המקורית - והשני הורכב בעבר אבל החלקים בתוך השקית המקורית שמשודכת בסיכות + שקית עם חלקי המסגרת. מה אני עושה? משאירה את המסגרת או מערבבת את החלקים? קצת הרסו מהכיף
כמו שכתבתי, החלקים נראים במצב מעולה. אבל אני כנראה אדע רק אחרי שאני ארכיב, נכון?

evilihi

New member
גם 2006 הגיע ללא מטבע,

אבל לא קריטי - מה שנחמד הוא שיש למצוא כל מיני דברים בתמונות - ויש פתרון על הקופסה מאחורה. חמוד.

ivory

New member
תתחדשי

אני אישית לא ממש אוהבת את למיין את החלקים אני מעדיפה לצלול ישר להרכבה (בפאזלים של עד 2000 חלקים, אני בד"כ מפזרת את כל החלקים מסביב ומתחילה ישר לבנות, בלי מיונים) אז ברור שלא לערבב את החלקים.. אלא אם כן את נהנית למיין....

evilihi

New member
אני בד"כ לא ממיינת

אלא ישר מתחילה להרכיב (ולחפש את החלקים שאני צריכה - מסגרת וכאלה). לפעמים אני ממיינת - למשל את הפאזל המיניאטורי של המונה ליזה שנטשתי כן מיינו לצבעים (אני ואמא)

ssyוM

New member
../images/Emo13.gif תתחדשי ...איזה כיף ...

נשמח לשמוע דיווחים על ההתקדמות בהרכבה

למעלה