תראו מה אפיתי השבוע פיתות עם זעתר מתכון לקחתי במאמרים מתכון של פוקצה , פיצה, וכו"
ז זאת אני 3 New member 11/10/06 #1 תראו מה אפיתי השבוע פיתות עם זעתר מתכון לקחתי במאמרים מתכון של פוקצה , פיצה, וכו"
ז זיוי האחת וזהו New member 11/10/06 #3 זאתי../images/Emo140.gifיפה יפה יפה אהבתי מאוד נראה נהדררררררררר יאמי תודה מתוקה אחלה רעיון לילה טוב
P pirge New member 11/10/06 #5 את אופה מקסים. את חייבת להצליח עם עוגה פשוטה כמו עוגת שיש. תנסי אחת העוגות שבפורום. בהצלחה.
ז זאת אני 3 New member 12/10/06 #12 פירגה נסיתי ותיראי מה יצא לי../images/Emo4.gif עוגת שיש פשוטה מתכון שלך ולא יודעת למה לא יצאה לי עוגת שיש אז מרוב שהתבאסתי שלחתי אותה לשכנים וכמובן חתיכה טעמתי ואין מה לומר עוגה טעימה מאוד , אבל לצערי לא הצליחה שלי.
פירגה נסיתי ותיראי מה יצא לי../images/Emo4.gif עוגת שיש פשוטה מתכון שלך ולא יודעת למה לא יצאה לי עוגת שיש אז מרוב שהתבאסתי שלחתי אותה לשכנים וכמובן חתיכה טעמתי ואין מה לומר עוגה טעימה מאוד , אבל לצערי לא הצליחה שלי.
ז זאת אני 3 New member 12/10/06 #13 לא הצליחה לי ../images/Emo4.gif כמה עירבובים מערב מערבבים?. תודה וראש ויום נפלא
P pirge New member 12/10/06 #15 זאתי, לא לערבב הרבה. מערבבים עם קיסם עץ כמה פעמים וזהו.... או בכלל לא לערבב ---לצקת את הבלילה החומה על הלבנה --או להיפך---ולאפות כך. בבקשה.
זאתי, לא לערבב הרבה. מערבבים עם קיסם עץ כמה פעמים וזהו.... או בכלל לא לערבב ---לצקת את הבלילה החומה על הלבנה --או להיפך---ולאפות כך. בבקשה.