תראו מה אני עושה......
ח חוף מבטחים New member 25/12/02 #2 ולמה?..כי אני מאפרת מקצועית... וחוץ מזה הייתה לי בעיה במחשב לכן לא הייתי כאן יומיים. אחר כך אני אכניס עוד תמונות.........
ולמה?..כי אני מאפרת מקצועית... וחוץ מזה הייתה לי בעיה במחשב לכן לא הייתי כאן יומיים. אחר כך אני אכניס עוד תמונות.........
M Mוניk New member 25/12/02 #13 ../images/Emo20.gifחוף וואווווווו איזו אמנות מדהים איזה יופי של מקצוע את מוכשרת משו משו אהבתי מאוד אמנותי חוף מבטחים מוניק
../images/Emo20.gifחוף וואווווווו איזו אמנות מדהים איזה יופי של מקצוע את מוכשרת משו משו אהבתי מאוד אמנותי חוף מבטחים מוניק
ח חוף מבטחים New member 25/12/02 #14 תודה מוניק.... אכן, אחלה מקצוע. אני בעיקר אוהבת איפורים של אפקטים..... כוויה, פצע, כניסה של כדור לגוף, הרפס, מכה כחולה/סגולה, חתך של התאבדות ביד, וכו´...........וציורי גוף. לא ממש עוסקת בזה כי אין........
תודה מוניק.... אכן, אחלה מקצוע. אני בעיקר אוהבת איפורים של אפקטים..... כוויה, פצע, כניסה של כדור לגוף, הרפס, מכה כחולה/סגולה, חתך של התאבדות ביד, וכו´...........וציורי גוף. לא ממש עוסקת בזה כי אין........
ח ח ו צ נ י ת New member 26/12/02 #18 ../images/Emo127.gif מ ד ה י ם !!! חוף אהבתיייי מאודדדד. אחלה של כייף ליצור ועוד על גוף חי אני תמיד יוצרת עם דוממים, אבל נשמע כייפי. מאוד יפה,מוכשרת את.
../images/Emo127.gif מ ד ה י ם !!! חוף אהבתיייי מאודדדד. אחלה של כייף ליצור ועוד על גוף חי אני תמיד יוצרת עם דוממים, אבל נשמע כייפי. מאוד יפה,מוכשרת את.
ח חוף מבטחים New member 26/12/02 #19 תודה חוצי. אכן, כל מה שקשור ל"מתנות" שקיבלנו בבפנים שלנו, כשנולדנו, או שנרכשו במהלך חיינו, זה מזה מתנה אמיתית!!!!!!! בינואר אאפר בגני התערוכה-חיילות...3 ימים.
תודה חוצי. אכן, כל מה שקשור ל"מתנות" שקיבלנו בבפנים שלנו, כשנולדנו, או שנרכשו במהלך חיינו, זה מזה מתנה אמיתית!!!!!!! בינואר אאפר בגני התערוכה-חיילות...3 ימים.
M Mוניk New member 26/12/02 #22 אני רוצה לבוא לראות בינואר חוףףףףף תשאירי פרטים תאריכים ושעות צ´או מוניק
ח חוף מבטחים New member 25/12/02 #12 ישנוניייייייייייי אהליין, תאמין לי געגעתייייייייייי הייתי כמו אריה בכלובבבבבבבבבבבבבבב איזה קריזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז. אבל עכשיו אני מחייכת מחדש.
ישנוניייייייייייי אהליין, תאמין לי געגעתייייייייייי הייתי כמו אריה בכלובבבבבבבבבבבבבבב איזה קריזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז. אבל עכשיו אני מחייכת מחדש.