תראו טלויזיה

Papito

New member
תראו טלויזיה

גאוות העיר ב"ש סילבן שלום פשוט בושה שיש שר כזה ברברי ושקרן ואינטרסנט במדינת ישראל

Superdror

New member
מה הוא אמר עשה טען או לא יודע מה

ועל מה הכעס שלך כלפיו ? מצטער שאני לא בקיא בענייני הפוליטיקה בארץ, זה פשוט לא מעניין אותי. ואני מדבר בתור אדם שפתח היום עיתון וקרא כמעט את כולו :)

fireman

New member
ברגע שאתה תהיה שר בממשלת ישראל

גם אתה תהיה בדיוק כמוהו, זה משהו שנדבק בהם מהרגע שהם נכנסים למשכן

Papito

New member
כן זה משהו מדבק

כל אחד שנכנס לשם פתאום נהיה איש רע אבל לא כולם, יוסי שריד דיבר לפניו עכשיו זה לא ענין של נטייה פוליטית פשוט הבנאדם דיבר בצורה מכובדת נאורה ויפה, אבל סילבן מיודענו כל רגע הפריע לו וקטע אותו ואני ממש סבלתי מהנאום של שריד הפאנצ´ליין היה כששלום עלה לדוכן לנאום את נאומו הוא תקף בצורה שלא הולמת שר בישראל, הוא אמר לשריד שהוא מדבר על הסבל החברתי וכל זה אבל נוהג בוולוו מיד תיקנו אותו ואמרו לו שאין לו וולוו והוא ויתר עליו הפרצוף של שלום כ"כ האדים שזה היה תענוג

אתה מצדיק את שריד?!?

תגיד לי, אתה בסדר? עוד מעט גם תגיד לי שיוסי ביילין אחלה בחור????

VulturE

New member
בואו לא נהפוך את הפורום הזה....

לפורום מרצ!!! כי ממש אין כוח לוויכוחים פוליטיים!!

../images/Emo6.gif רק שלא ינחתו פה נוער מרץ בטעות

אחרת עוד נתגעגע לשיחות הערסים/מטאליקה/מקיף ז´

twigy

New member
תנסו שניכם אייקון של

|אני אינני האיש המבין ביותר בעולם ולכן אני לא יכול לבטל דיעה של אחר רק כי הוא מבין דברים בצורה אחרת ממני|

Hamall

New member
מה אתם מדברים שטויות?

אתם לא רואים שלא קיימים אייקונים כאלה?! חחח איזה מפגרים... סתם אני צוחק...

מכיוון ושנינו יודעים טוב מאוד,

שאתה לא ממש זוכר עם מי אתה מדבר, אז אני אציע לך להשתמש באייקון ה|לשתוק, ולהפסיק להתנהג כאילו אני האיש המבין ביותר בעולם|

twigy

New member
אוי באמת

תעשה טובה דיי עם ההתנהגות נוסח גן חובה. יש שמאלנים יש ימנים בזה זה נגמר. ומה זאת אומרת אני לא זוכר עם מי אני מדבר ? זה ראש הממשלה שם ?

לא,

לא ראש ממשלה, ולא התנהגות של גן חובה. היגיון בריא. שאנשים במדינה הזאת הולכים נגדה. ומכיוון ואני לא אוהב להיכנס לויכוחים פוליטיים, אנחנו נסגור את זה בזה.

למעלה