תראו חפץ קסום

comics

New member
זה לא שווה את המאמץ ואת ההוצאות...

עדיף ליקנות גריפון יותר יעיל יותר קטלני ותמיד טוב שיש מישהו איתך...

timur97

New member
גריפין זה נחמד

אבל צריך ride שלקוסם זה cross-class וחוץ מזה, את גריפין עלולים להוריד עם איזה פיירבול

tarash

New member
אממ...../images/Emo4.gif

זה לא שהגלשן אוויר שאני מתכנן לבנות יהיה חסין לקסם

comics

New member
לא שווה....

תיקנה דרקון תינוק זה יהיה הרבה יותר זול.....בערך 18 אלף..... אל תישכח זה תינוק....

tarash

New member
למה?

אני כבר אהיה dragon deciple בדרגה 10 ואני אהיה כמעט חצי דרקון

comics

New member
אוקיי

אני לא חושב שזה שווה מבחינה כלכלית זה ממש חרא!!! 20 אלף על גלשן שבטח ישרף/יקרת/יקפא/יפוצח לרסיסים/יושמד באיזושהיא דרך. זה פשוט לא שווה את התירחה...

timur97

New member
לפי חוקי מו"ד3

כל עוד הגלשן ברשותך, הוא מחשב attended object ולכן לא ניזוק חוץ מגלגול 1 טבעי. לכן כל עוד אתה חי, הגלשן גם חי.

comics

New member
לא שאני מחפש הגיון אבל....

תאמין לי לא ניראה לי שאם יפלו לך שני טארסקים או שינחת לך טיטן על הגלשן הוא יעמוד בזה או עם הננס של הקבוצה ינסה ליזרוק אותו למדורה כי הוא היה סקרן ליראות מה קורה כשנישרף חפץ קסום...כן כן ניראה לי שכמו כל חפץ מעץ הוא ישרף...

BluePrint

New member
מה אם תמצא פתאום?

לפני המון זמן ניהלתי משחק חצי חופשי לעוד שני חברים, ולצורך ההרפקה המצאתי חרב קסומה, מעץ. הקסם שלה היה נזק אש. (חרב בוערת) (הרעיון היה מקורי, את Demon City Shinjuku ראיתי רק לפני שנה)

timur97

New member
הסבר

החפץ נחשב attended כל עוד אתה רוכב על הגלשן, או מחזיק אותו בידיים או שהוא בתיק שלך. אם חברך הגמד יקח את הגלשן ויזרוק אותו לאש, אז הוא כמובן ישרף. ואם ינחתו עליו שני טארסקים בזמן שאתה יומד עליו, גורל הגלשן יהיה בין הדברים שמעניינים אותך פחות.

tarash

New member
ok../images/Emo98.gif

דרך אגב יש רק תארסק אחד.

למעלה