דמוי עפיפון עם כנפיים וזה עושה כל מה ששטיח מעופף עושה פרט לעובדה שהוא יכול להחזיק רק בן אדם אחד (אותי) אבל אם אני מחזיק מישהי אז הוא גם יכול לסחוב אותנו
האם אני צריך להיות בדרגה 10 בשביל להטיל תעופה? ואם אני רוצה לעשות את זה at will בדרגת המטיל הנמוכה ביותר אז איזה דרגה אני צריך להיות וכמה יעלה לי להכין את זה בהתחשב שאני משתמש בדירוגים של שטיח מעופף? והבחורה? אני אחשוב על כך...
הנתונים שנתתי התיחסו לשטיח מעופף. כדי להטיל 'תעופה' (fly) אתה צריך להיות בדרגה 6, כי זה לחש דרגה 3, אבל 'תעופה' פועלת דקות. כדי לבנות שטיח מעופף אתה צריך את לחש ה 'תעופה יבשתית' (overland flying) ותמידיות (permanency). שניהם לחשים דרגה 5. כמו כן מחיר הבסיס של השטיח הוא 20000 ולכן תצטרך לשלם 10000 מ"ז עבור מרכיבים. ובנושא הבחורה: לחש summoning/conjuration שפועל דקות/דרגה יעזור
אבל אם אתה מחפש יחסים לטווח ארוך אז אני ממליץ לקחת leadership feat בדרגה 6.
אם יש לך אותו - זה אומר שיש לך יכולת להוביל. יש NPC שהוא קצת מתחת לרמה שלך שמסתובב איתך (cohort), ויש הרבה NPCS ברמות נמוכות שמסתובבים איתך (followers) למספרים המדוייקים ראה SRD
ב Earthdawn יש אלף סקיי ריידר שבנה גלשן אוויר. על אותו עקרון של ספינות שטסות, העקרון הקסום של הדמיון בין האופן בו הן שטות במים ובאוויר, אז הוא בנה משהו שנראה כמו גלשן רוח אבל טס באוויר.. וזה בין הכלים היותר יעילים בחבורה