תראו חפץ קסום

tarash

New member
תראו חפץ קסום

זה חפץ קסום שאני מתכון לבנות בהמשך ההרפתקאה שלי בתור תאי (בלי הבחורה) נ.ב קרדיט מגיע ל אמנית ששמה sandara שאני מעריץ אותה בכל לבי ונשמתי בת האל מוות

DDN

New member
חביב

מה זה? מה זה עושה? גלשן עם כנפיים?

tarash

New member
זה גלשן אוויר

דמוי עפיפון עם כנפיים וזה עושה כל מה ששטיח מעופף עושה פרט לעובדה שהוא יכול להחזיק רק בן אדם אחד (אותי) אבל אם אני מחזיק מישהי אז הוא גם יכול לסחוב אותנו

timur97

New member
אם את המשחק לפי מו"ד3

אז ליצירת חפץ שכזה צריך להיות ברמה 10, ומכיר השוק שלו 20000 מ"ז

Gilgam69

New member
או לחילופין

עם הבחורה הרמה תהיה 10.47 ומכיר השוק שלו יעלה קצת ויקבע על 20,017.66. לא יודע מה איתך, אבל אני הייתי משקיע אל האקסטרה הזה בשביל לקבל גם את הבחורה
.

tarash

New member
מצחיק

האם אני צריך להיות בדרגה 10 בשביל להטיל תעופה? ואם אני רוצה לעשות את זה at will בדרגת המטיל הנמוכה ביותר אז איזה דרגה אני צריך להיות וכמה יעלה לי להכין את זה בהתחשב שאני משתמש בדירוגים של שטיח מעופף? והבחורה? אני אחשוב על כך...

timur97

New member
הבהרות

הנתונים שנתתי התיחסו לשטיח מעופף. כדי להטיל 'תעופה' (fly) אתה צריך להיות בדרגה 6, כי זה לחש דרגה 3, אבל 'תעופה' פועלת דקות. כדי לבנות שטיח מעופף אתה צריך את לחש ה 'תעופה יבשתית' (overland flying) ותמידיות (permanency). שניהם לחשים דרגה 5. כמו כן מחיר הבסיס של השטיח הוא 20000 ולכן תצטרך לשלם 10000 מ"ז עבור מרכיבים. ובנושא הבחורה: לחש summoning/conjuration שפועל דקות/דרגה יעזור
אבל אם אתה מחפש יחסים לטווח ארוך אז אני ממליץ לקחת leadership feat בדרגה 6.

tarash

New member
לצערי

אין כזה לחש תעופה תמידית (overland flying) לפחות לא בספר לשחקן ומחיר הבסיס של השטיח הוא 18000 ואיזה לחש conj/sum בדיוק נותן לי לזמן מה שאני רוצה

timur97

New member
conj/sum לבחורה - זאת הייתה בדיחה

אבל כעקרון יש איזה לחש שקורה ל outsider. ובקשר ל leadership זה יכול להיות מאוד מועיל, אם יש לך כריזמה טובה. לי כsrc9 מאוד יועיל ftr7 כשומר ראש.

timur97

New member
הסבר

leadership feat זהו feat שמותר לקחת החל מדרגה 6. את הפרטים עליו ניתן למצא ב ספר שה"מ או ב SRD (חפש leadership)

DDN

New member
SRD

זה תמצות של כל החוקים שצריך כדי לשחק במו"ד 3.5 ניתן להורדה מהאתר של אשפי החוף.

timur97

New member
leadership feat

אם יש לך אותו - זה אומר שיש לך יכולת להוביל. יש NPC שהוא קצת מתחת לרמה שלך שמסתובב איתך (cohort), ויש הרבה NPCS ברמות נמוכות שמסתובבים איתך (followers) למספרים המדוייקים ראה SRD

Blackice

New member
בחבורה שלנו

ב Earthdawn יש אלף סקיי ריידר שבנה גלשן אוויר. על אותו עקרון של ספינות שטסות, העקרון הקסום של הדמיון בין האופן בו הן שטות במים ובאוויר, אז הוא בנה משהו שנראה כמו גלשן רוח אבל טס באוויר.. וזה בין הכלים היותר יעילים בחבורה

למעלה