תראו חברים

yossnet1

New member
תראו חברים

יש לפעמים מצבים, אתם יודעים, שבן אדם פוגש בן אדם והם מחליפים דעות ולפני שאתה יודע מי ומה הם מסתייפים ולפני שאת יודע מה ומי... אז אני שואל את עצמי מה?! מה בעצם יוצא לי מכל זה?! אבל עברנו את פרעה, כן, אז נעבור גם את זה... תראו חברים'לך, מה אתם חושבים לעצמכם? מי יכול לקחת את כל זה? מי יכול לשאת את זה? הנוכחות הזו של הזולת עם העמדה האחרת שלו, הוא לא חושב כמוני! הרי הייתי יכול לשפוך את דמו! אז באמת לפעמים זה צועק, זה מתפוצץ בחזה, אאהה! כן אבל עברנו את פרעה, נעבור גם את זה... לכל המתנגחים, השתדלו לשמור על כבודכם ועל כבוד הפורום. תודה. (מי שממש לא מצליח שישתמש במסרים אישיים).

אבל

איפה הגבולות של מה שמותר לכתוב? לאחרונה זה נהיה מוגזם ונמוך בטירוףףף כבר לא נעים להיכנס

sharon82

New member
../images/Emo45.gif

למה לשמור את מה שלא טוב במקום לטפל בו... זה יגדל ויגדל, ובסוף זה ייגמר רע. בוודאות!

holly shit

New member
לכל אדם יש דעות שונות..

אחרי הכל מה היה יפה בעולם אם כולם היו מסכימים על אותם הדברים. יש שחושבים על כסף אחרים על אהבה וכמה מהם על סקס ויש גם כמה אמיצים שגם חולקים בדעות שלהם בלי חשבון. אי אפשר לקטול מישהו על דבר כזהואם אני חושבת על זה לא שמתי לב לשום דבר מעליב שהיה פה חוץ מהקטעים של המריבות (שאם כולם יסתדרו יעלמו) והילדה שכנראה היה אי הבנה דיי מגעילה.

ilovelior

New member
הדבר היחיד שרע פה הוא האיבה

אז בסדר בהתחלה הוא נכנס לפה וזרק עקיצות כמו משוגע, לא חישב וקיבל בראש. אבל מה הטינה הזו? אם לא היה לכם היסטוריה איתו לא הייתם בכלל חושבים שהחרוזים האלו שרשם על התינוקת זה היה ניסיון להצחקה... בעיניי זה היה יפה מאוד , ההתמודדות הקשה שרשם שזרקה בסופה - מי שלא נדפק אף פעם אז שיתכונן לזה... לדעתי זה חזק.זה בכלל לא מזלזל. אז מה נעשה עכשיו? כי אני לא רוצה לחסום אותו פה יצירתית את הבחור ואני בטוח שיש עוד שיסכימו, אבל לכם קשה לקרוא. גם בהתחלה אור גלבוע הייתה קשה לעיכול וכולנו התאהבנו בסופו של עניין, אז למה ישר לדחות את השונה והאחר? להיפך אני מקדם בברכה , וגם שמח שיש כאלו בפורום. זה מרחיב את הדמויות לדעתי, אז הנה צץ לו בפורום ד"ר התחכמות, תחליטו אתם. אולי סולחה וזהו? כל האנשים פה ברמות הגבוהות.... מי שיכול לספור כל חור שוכח את הרשת. בפורום שלנו איבה טינה ועוינות ? להזכירכם זה פורום מאיר אריאל, לי זה לא מתחבר. קדימה דף חדש, סולחה!! כאילו לא קרה כלום.

ilovelior

New member
ויניב באמא ש'ך תרגיע עם הירידה

לפסים אישיים כל פעם. לא פלא ההתרעמויות, לא?

קצת חומוס אבוגוש כל ההצעה שלך..

סתם.. אני ממש לא לקחתי את הדבריםבכזו הגזמה. ובוודאי שלא אישית. אני פשוט חושבת שצריך לכתוב עם הרבה טקט כשכותבים בפורום. זה לא טור אישי, זה- כותבים וקוראים. (ואין שום דבר יפה בלכתוב על סיפור של ילדה שמתה-"מי שנדפק פעם אחת" וכו'.. אבל..אולי זה עניין של השקפה..) בכל מקרה, ואני כבר כתבתי את זה, מבחינתי-בדמיון שלי, יניב הוא בנאדם עשר. כמו שכל אחד אחר שאני לא מכירה הוא עשר בתור התחלה. רק - לא לכתוב דברים שיפגעו, ולדעת לקבל ביקורת, זה הכל.

למעלה