תראו זה לא ש...

תראו זה לא ש...

לא התגעגעתי פשוט לא הייתי פה המון זמן ועכשיוכשיצא לי לעבור בסביבה החלטתי לקפוץ לקפה אז מי מכין?

שרי 43

New member
קימבר....

יפה שקפצת (לפחות התעמלות את עושה) עכשיו תפשילי שרוולים ותגשי אחר כבוד לפינת הקפה הידועה. קחי לך כוס נקיה, מלאי את תוכנה בתה/קפה/קקאו/נס קפה (מחקי את המיותר) המתיקי כנדרש, אם תפני את מבטך לימין תוכלי להתענג במבחר העוגות הידועות, אבל כמו שאני זוכרת (ויכול מאד להיות שלא...הגיל את יודעת) עוגת השוקולד שאת אוהבת נמצאת ממש באמצע. תוכלי להוסיף כדור גלידה וקצפת כאוות נפשך, להתיישב ליד קוב ולהוציא קולות בסגנון....ממממממממממממממממממממ ואם הוא יתחיל להסמיק אל תתרגשי..זה לא בגללך זה כי הוא פרסי. ברוכה הבאה יקירתי

כל הכבוד אחותי

יפה שזכרת איזו עוגה חביבה עלי ביותר לזה אני קוראת חברות אמיתית לא שוכחת אותי אז הפשלתי שרווים והכנתי לכולם פה קפה אז נשאר להחליט על מה לדסקס

קוב

New member
שרייייי לא לגלות

זהו, כבר יודעת עלי ההההההכל! עכשיו אין לי צ´אנס
.נו טוב, לפחות לא היו לי עוד הוצאות. תתארי לך שהייתי צריך להזמין? את יודעת לאיזה הוצאות הייתי יכול להכנס? רק המחשבה עושה לי צמרמורת בררררררררררררר.

קוב

New member
קמצן?

מה קמצן? הגברת רוצה: 1. קפה 2. 2 כפיות סוכר 3. עוגה 4. שוקולד חם אתה יודע לאיזה הוצאות זה יכול להכניס אותי? וכל זה עוד לפני שברכנו אחד את השני לשלום! ואחרי שנברך? ברררררררררררר אני אחוז צמרמורת רק מהמחשבה.

שרי 43

New member
אך איפה איפה הם.....

גם החלטי, גם אמיץ וגם חסכן.........רצה אחריו עם סוודר שלא יקבל לי צמרמורת

קוב

New member
סוף סוף אני זוכה להערכה!

זהו - חסכן, תפור עלי! ראית איך מתקיפים אותי? לא מעריכים היום חסכנים! איפה הימים שבהם נשאנו בגאוה את הסיסמא - חיסכו ואימצו. מי חשב שנגיע פעם לימים שחסכן יצטרך לחסוך בהחבא...

וואו ../images/Emo10.gif

אני מבינה שאני עלולה להתייבש כאן איזה מן ארוח? השפתיים שלי כבר יבשו וגרוני זועק לטיפת קפה נו....

קוב

New member
אם הכל כלכך יבש אולי...

אולי כדאי להתחיל במים? לא בגלל קמצנות, יותר מטעמי חסכנות. נשמע לי פשוט מקרה של בית חולים, אז למה לבזבז חומרים יקרים אם ממילא נצטרך לקרוא לאמבולנס? להם יש שם הכל.

ידעתי ש...

אין סיכוי לקבל פה
כבר שבוע שאני מתיבשת ועומדת להשתגע רק מלהריח את ריח העוגה שאני כל כך אוהבת מהמטבח ... שמישהוא יעשה משהו .. איך נפלו כל הקמצנים בפורום אחד???

שרי 43

New member
מי קמצן מי?????????????

זה לא ענין של קמצנות זו חסכנות פרופר וחוצמזה...נותנים לך אצבע את רוצה את כל היד?????????????

למעלה