תראו ותשמעו

coaxcable

New member
תראו ותשמעו

עוד אני פה...ועדיין מוזר לי מה שקורה כאן: שאלתי על שפיכה מוקדמת והארכת זיקפה מבחינת זמן ולא גודל או אורך.. לא נפתר...כלום! קניית את "פז'ם" ולא עזר..לקחתי ויאגרה מקורית מהרופא ולא עזר...מה עושים? חברה שלי ואני עשינו סקס אתמול לדוגמה...עשתה לי מין אוראלי אדיר דגמרתי ממנו כמו אחרי משגל בומבסטי.....אבל למה אני לא מצליח להחזיק ולחזק את זיקפתי...היא רכבה עלי וכדומה ואמרה של הרגישה אותי..ולא התקרבה לכלום, למרות שבפועל היא התחככה בו, ולדעתי הייתה על סף גמירה אבל רצתה להרגיש זיקפה מךאה... הכל אופן..לפני כמה ימים לקחתי ויאגרה. לפני הויאגרה אני חייב ךציין שישנתי כמה שעות, לא שתיתי כלום ולא עישנתי כלום..האוכלך שאכלתי היה קליל ביותר וזהו. שעה לפני המשגל...לקחתי את הויאגרה הכחולה והנחשקת בהנחה שהיא תספג וברגע שפיני יעמוד על זיקפתו ומשמרתו הכל יהיה כיייף!!! טוב מתמזמזים, ואני משתדל להמנע מלגמור מהר בכל פעם שאני בשיא וממתין לזיקפה...ממתין 30 ועדו שעה ואף זיקפה לא באה. עד הבוקר עשינו מעין סקס עם שפיכות קצרצרות ועחת טובה אחרי מין אוראלי שנתנה...אז מה? זיקפה יש לי...אבל נעלמת מהר..ולעיתים אחרי סרט או קטע מיני בסרט או בזיקפת בוקר היא עומדת ואשכיי סופגים כמויות דם לשם..איך אני חושב ומחשב דם שיגיע לאזור ההוא בצורה טבעית ולאורך זמן..אני מנסה להבין למה כשאני משדר וחושב שירום לשם דם זה לךא קורה...אפרופו ויאגרה..מה? מה הסיפור איתה? לא הייתה אמורה לעורר דם למקום הוא או מה? לא מבין..למה לא עבדה או שהכדורי הדגמה הם פלאסבו או לא יודע...אמרתי לחברה שלי שלקחתי משהו להזרמת הדם אבל כפי הנראה שחשבה שעבתי עליה ואילו עלי עבדה הויאגרה..למען האמת הייתה לי תחושה של חוסר סיקפה יותר מאשר רצון להעמיד אותה...מה אני יוכל לעשות..אומנם חברתי מתוסכלת מינית ואומרת לי שהיא מקווה שהמצב ישתנה אבל..איחך יכול להיות שגם כשאני יותר ולעיתים כבר אין לי כח לכלום ולא חושב על דברים שום דבר לא זז...אין לי כוח למטפלים וכל מיני עושי כסף למיניהם, כסטודנט אין לי גרוש על התחת לכלום..גם לא לקנות ויאגרות למיניהן, שטוב שקיבלתי אחת מן הרופא..כן כן! מה יש בכל זאת לומר לי וליעץ לסטודנט שמצא מישהי שמתאימה לו מבחינות רבות אבל המין לא הכי משהו, וחבל...מי יודע..נשים ובכלל לעיתים זנ מביא לפרידות, ומי רוצה פרידה על הראש..לא אני לא אני! ענו במהרה, כי הנואשות עוד מעט עולה...מעלה מעלה כמו בשיר

../images/Emo24.gifקואקסי יקר

מעבר לתסכולך שאנני מזלזל בו,אני מתרשם שאתה רוצה שחברתך תגיע לאורגזמה מיחסי מין מלאים....האמנם?! באשר לשפיכהה המהירה, אין מספיק לקנות ת'ספר פז"מ ו/או כל ספר אחר העוסק בשפיכה. יש לתרגל ...והרבה!!! ללא כל קשר אתה יכול לפנות ולנסות לקבל תרופה נוגדת דיכאון ממשפחת ה-ssri (בד"כ משתמשים בסרוקסט). תרופה זו תעכב לך ת'שפיכה. אישית , לבחור צעיר כמוך, לא הייתי ממליץ, אבל אתה ילד גדול. חג שמח עידן מיליצ'ר

coaxcable

New member
למה לא היית ממליץ תרופות?

גם לי הרופא שנתן ויאגרה שלא עבדה דרך אגב אמר חבל..הוא אמר תעשה יותר כושר לשיפוןר שרירר האגן וחיזור כל הבלגאן בבטן ולמטה ממנה. וכן, אני רוצה שתתענדד ולענגה מעט יותר. בהעיה אצלה שגירוי דגדגן קיים אבל היא לא ממש גומרת גם מזה ואוהבת להרגיש חדירה ולקבל אורגזמה מזה. גם לה יש חסך של מיניות וכדומה - לא אוננה בילדותה ע"י נגיעות וכדומה, ומבחינתה משחקים מקדימים נועדו רק ל"הרטבתה" בנרתיק והיא לא מבינה שגירוי רב טוב גם לגוף בכלל - לרגישות שלו וכדומה כפי שאני תוםס. לתרגל - אוקי אני מנסה גם באוננות - השהייות של שפיכה..תמיד עשייתי את זה - השהתי..גם איתה אני מנסה אבל בחדירה ראשונית או אחרי כמה "רכיבות" בד"כ 5 אני לא מצליח אפילו לומר לה לרדת מעללי או אם אני מעליה, לומר לה שאני יוצא. אני ממשמ רגיש את הפין מגורה ותמיד כאילו שהינו במצב של "כוננות ירי"..וזה הכי מעצבן..שתמיד אני יכול להיות בטוח שאוטוטו אני גומר..אני מודע לרגישות ולכן פעמים רבות אומר לה להפסיק הכל ולתת לו לרדת מזיקפתו ואז מתחילים שוב. הכי מוזר לי שבעבר היו לי מקרים של מין קצת יותר ארוך של לפחות 5 דקות..ורק עם זו, שאני באמת מעריך ואוהב כיום ויש בה הרבה דברים שמושכים אותים: יופי ומראה חיצוני בכלל, יכולות נוספות כולל מיניות וזה חשוב לי. אני לא בדיכאון כעד כדי מצב של לקחת תרופות..מה אני? לא עד כדי כך דפוק (סליחה או לא שליחה). אני אמוד שמח שאני איתה..כך שאני לא חושב שאני בדיכאון. נכון שלפעמים היא פולטת דברים בחוסר טאקט אבל כולנו כאלו. לא?

למעלה