תראו, הוא מודה

איפה הוא קרא לם לפעול בפעולות טרור?

הוא בסך הכל אמר מה שכל ח"כ אחר אומר- להפסיק את הטרור (אלא אם כן לדעתם פעולות כנגד אך ורק אנשי צבא הם פעולות טרור, ואז אתם קוראים לפעולות צה"ל פעולות טרור...).

Vrock

New member
תעשה לי טובה...

לחבר בכנסת ישראל אסור לעודד ארגונים צבאיים לתקוף את צה"ל.

כאילו הם לא עשו את זה עד עכשיו.....

זה לא שהם לא תקפו מטרות צבאיות, והוא פתאום ממליץ על זה, הוא בסך הכל אמר לרדת מפגיעה באזרחים....

Vrock

New member
אבל הוא מעודד תקיפת מטרות צבאיות

כלומר, הוא תומך בחטיפת החייל. הוא אמור לגנות כל תקיפה פלשתינית על ישראל, כי הוא פאקינ' חבר כנסת.

הו לא עשה את זה,

הוא לא אמר להם לעשות משהו חדש, הוא לא מעודד אותם לתקוף מטרות צבאיות, אבל מעודד אותם לא לתקוף אזרחים....

iRoNBaLLz

New member
מזה משנה בכלל? הוא עודד פגיעה

במדינה. חיילי צה"ל הם גם אזרחי המדינה. פגיעה בצה"ל דינה כפגיעה במדינה. להעיף את הח"כ הבוגד לכלא לאלתר.

סלוניק

New member
זה מצחיק שאתה אומר את זה,

כי באמת חיפשתי ולא הצלחתי למצוא איזושהי הודעה לגבי עידוד פגיעה באזרחים. בגדול אין עוררין על כך שהוא צודק - תקיפת מטרות צבאיות הינה לגיטימית במסגרת המאבק. המחלוקת היא על כך שאיש לא מאמין כי זהו צעד שיש לאפשר או שיש לתמוך בו, וכל עוד אף אחד בפורום לא הביע תמיכה בכך, אני באמת לא מבין מה אתה רוצה.

Vrock

New member
נכון,

נתחיל מזה שדברים לגיימיים שישראל עושה זוכים ממך לשלילה גורפת, ואילו כאשר מדובר על דברים לגיטימיים של הפלשתיניים אתה קופץ על העגלה. ועדיין, הוא אזרח ישראל וחבר כנסת, אסור לו לעודד את תקיפת הצבא שלנו, בכלל! זה כל כך מרגיז אותי שאתם מתעלמים מזה. אני חושב, שכשהוא מדריך את החמאס הוא אחראי על בגידה וצריך להכלא.

סלוניק

New member
...

נתחיל מזה שדברים לגיימיים שישראל עושה זוכים ממך לשלילה גורפת, ואילו כאשר מדובר על דברים לגיטימיים של הפלשתיניים אתה קופץ על העגלה. קופץ על העגלה? אני בספק אם הייתי מפרסם הודעה בעניין לולא הנושא היה עולה. ובכל מקרה אני לא מבין אם אתה מכנה את מעשי הפלסטינים "לגיטמיים" אתה מתלונן על כך שאחרים מציינים זאת. ישראל אולי מבצעת מעשים "לגיטימיים" לפי החוק, אבל גם אותו ח"כ ככל הנראה לא עבר עבירה מסויימת (מסופקני אם החמאס באמת פעל בהשראת ה"עצה" שלו), כך שאין לי בעיה לטעון שדבריו הם בגדר הלגיטימי גם אם איני מסכים איתם. כנ"ל לגבי מדיניות ישראל.

Vrock

New member
הם לגיטימיים בשביל מישהו שגר בחו"ל

מישהו שהוא חבר כנסת ישראלי לא רשאי לתת לגיטימציה לפעולות נגד ישראל. שום פעולות. אם הוא לא בהסכמה עם הממשלה-שיתפטר. והפעולות אשר מובילות למות אזרחים אסורות בתמיכה לאזרחים ישראליים.

סלוניק

New member
ודאי שמותר לו.

זו השקפה שאתה יכול לחלוק עליה, אבל בטח שלא לאסור אותה - לא רק במסגרת החסינות שמוקנית לח"כ אלא במסגרת חופש הביטוי בכלל. היא לא מהווה פגיעה או סיכון (אלא אם כן אתה באמת סבור שהחמאס פועל בהתאם להצהרות ח"כים ישראלים) ולכן זו אמירה לגיטימית לגמריי. שים לב שכל הנסיונות לשלול את חסינותו של טאהא הם על רקע האשמה ב"עבירת הסתה", לא במתן לגיטימציה מצידו האישי, וזאת על אף שברור שלדבריו אין השפעה ממשית על איזשהו פעיל טרור. לסיכום דעתי, דבריו של ואסל טאהא הם בלתי מוסריים, מחליאים ומעודדי אלימות - ועם זאת אני תומך באי-הסרת חסינותו. חסינות יש להסיר על סמך עבירה, לא על סמך השקפה אישית (שים לב אגב שיש כמה חברי פורום עם חתימה המביעה תמיכה בארגון טרור - האם גם מקומם במאסר?).

Pharell

New member
אתה עיוור

אתה לא רואה את האבסורד בזה שאני ואתה משלמים את המשכורת לחיה הזאת שמעודדת לחטוף חיילים? שמאלני הזוי

סלוניק

New member
אני משלם משכורת להרבה ח"כים

שאני מאמין שמזיקים הרבה יותר מואסל טאהא. ובכל זאת מעולם לא העלמתי מס.

Vrock

New member
מקומם לא בכנסת

חבר כנסת לא יכול להתנגד לישראל. אזרח מן השורה יכול. על סמך ההשקפה ראיו מאוד להסיר חסינות. מי שתומך בשונאי ישראל אינו רשאי להמשיך לכהן.

למעלה