תראו דוגמנים

Rebeccan

New member
תראו דוגמנים ../images/Emo3.gif

קלצונה במילוי חומוס, סלרי בלדי, גבינה, חציל קלוי פרינצסה
בגן הפרחים

Rebeccan

New member
והנה המתוקים

קלצונה במלית דלעת, מחית תפוח, אגוזי מלך פרינצסה
בגן הפרחים

satr

New member
ניראים ממש מזמינים ביססס ../images/Emo67.gif

אפשר מתכון בבקשה ??? ורד

Rebeccan

New member
מתכון בלי כמויות - קלצונה

הבצק - בצק דומה לבצק לחם - קמח מלא וקמח לבן (נדמה לי שהבאתי פעם בפורום מתכונים) בכל אופן - המלית המתוקה: טיגנתי קלות בצל, קצצתי לקוביות קטנטנות ממש דלעת, טיגנתי מעט, ואז כיסיתי - להבה נמוכה וערבבתי עד שהתרכך. הוספתי מעט נענע יבשה, אגוז מוסקט (בעדינות), מחית תפוחים שנשארה לי (בישלתי לבד), אגוזי מלך קצוצים דקדק ומעט סוכר חום את הבצק - התפחה ראשונה, הוצאת אוויר, התפחה שנייה - חלוקה לכדורים בגודל שרוצים (טניס וקצת קטנים יותר). אני מרדדת את הבצק בידיים - מועכת את הכדור, מרדדת באוויר - הכי נוח לי. את העיגול - ממלאים במלית שרוצים - סוגרים לחצי עיגול. צריך להקפיד על הסגירה .. לא תמיד הצליח לי (לא נורא) מרחתי בביצה טרופה עם מעט שמן, פיזרתי שומשום - לבן על המתוק, מלא על המלוח - בתנור חם, עם כלי עם מים, בחום 190-200 מעלות, עד שמזהיב המלית המלוחה: בצל + כרשה, מאודים במעט שמן, הוספתי את החומוס המבושל, מעכתי את החומוס. קצצתי פטרוזיליה ומעט סלרי בלדי, הוספתי גם גבינה צפתית קשה שאני אוהבת, אפשר כל גבינה, תיבול במעט מלח ופלפל שחור חייבת לזוז - נדבר במוצאי החג
חג שמח לכולם
פרינצסה
בגן הפרחים

yifatushc

New member
../images/Emo45.gifתודה רבקה! אחלה מתכון ותמונות

והמליות נשמעות מה-זה-טעימות... שחבל"ז!
יפעת

merf

New member
איזה מילויים מקוריים!!!

כל הכבוד. תמונות נהדרות והטעם בטח עוד יותר... תודה רבה וחג שמייח, מרב

Rebeccan

New member
../images/Emo91.gif עוגת גזר של גיל חובב

אז תודה רבה לכולם על המחמאות ממש ממש לפני שנכנס החג הכנתי גם עוגת גזר - כי ממש בא לי משהו, והמתכון ישב לי ממש מול העיניים מה שכן, אני תמיד מחפשת מתכונים עם מעט ביצים וזה ממש ממש במקום פרינצסה
בגן הפרחים

Rebeccan

New member
מתכון עוגת גזר של גיל חובב

עם כמה אלתורים שלי (מסומנים *)
חומרים 2 ביצים טרופות 1/2 כוס שמן קורט מלח 1 כוס סוכר (* דמררה) 1 כוס קמח (* חצי לבן, חצי מלא) 1 כפית סודה לשתיה 1 כפית אבקת אפיה 1/2 כפית מלח 1 כפית קנמון חצי כוס אגוזי מלך 4 גזרים מגוררים (* בערך 2 כוסות)
הכנה במעבד מזון - מניחים את 2 הביצים, עם קורט מלח מערבבים יחד כמה דקות מוסיפים את השמן ומעבדים יחד מוסיפים את הסוכר - עד לתערובת אחידה בקערה - ניפיתי יחד קמח וכל היבשים והוספתי למעבד המזון העברתי לקערה את התערובת - היא די יבשה, אבל זה טוב ערבבתי יחד עם האגוזים והגזר המגורר צריך לאפות בתבנית משומנת ומקומחת
שימנתי תבנית סיליקון וגם מעט קמח חתכתי 1/2 תפוח לפרוסות דקיקות ועליהן פיזרתי בערך 1 כף סוכר דמררה אפייה - 170 מעלות - כתוב שעה, אצלי זה היה 40 דקות בערך, עד שקיסם יוצא יבש
התפוחים התקרמלו והוסיפו טעם נפלא אני לא מפסיקה לאכול מהעוגה.
פרינצסה
בגן הפרחים

yifatushc

New member
וואו........./images/Emo67.gif

רבקה, ככה יפה לעשות? ועוד בשעה כזאת??
העוגה נראית מדהימה! וברגע שאני רואה במתכון קמח מלא, וסוכר חום, זה כבר עושה לי טוב. תהני ממנה, ואשמח אם תארגני איזה משלוח (את הרי מקבלת קרמבואים מ-ak, אז תני איזו טעימה מהגזר...
). יפעת

למעלה