תראו גיא פינס עכשיו!

esterosh

New member
תראו גיא פינס עכשיו!

יראו את הפרומו של עפר של הוט. אין לי זמן לכתוב יותר חחחח קיצור תראו.

ראיתי את ההודעה רק עכשיו =/

אני אראה בשידור החוזר. וד"א תתחברי למסנ

esterosh

New member
הוא היה ממש חמוד בפרומו.

אבל מפעם ראשונה...לא מראים אותו כל כך הרבה...ואני צריכה לראות עוד כמה פעמים כדי לזכור עוד פרטים... מה שכן הוא סוגר את הפרומו אז זה נחמד. ובקרוב אני אשים תמונות...זה בטח יגיע לאתר של הוט או לפליקס או לשניהם חחח

RoCkEr BoY

New member
../images/Emo2.gif

פרומו ממש מדהים ומושקע הוט השקיעו ראיתם עם נינט? במפגש חחח איך אני שמח שהיא תפסה ביטחון עם התקשורת שתראה להם שהיא לא בובה שלהם שתפרנס אותם ותעשה לה ם שערים והם יצלמו אותה בפפראצי ויחכו לה כל יום מתחת לבית ויכתבו עליה שקרים שהיא בגדה ביודה. מהמפגש מעריצים בפגישות אישיות אחד אמר לה איזה בני זונות הם(פנאי פלוס) ואז הוא אמר לה שהוא מצטער שהוא משתמש במילים האלה והיא אמרה "לא איתם לא צריך להזהר במילים מה שנכון נכון הם בני זונות" (משו כזה אל תתפסו אותי במילה חח ת ראו בוי או די)

esterosh

New member
מסכימה איתך ולא מסכימה.

זה מגעיל מה שעשו לה...אבל שהיא רצתה לקדם את המופע שלה היא ידעה טוב מאוד להוציא שתי שערים ולתת למעריצים שלה להוציא כסף מיותר על שני עיתונים...אז אומנם היא צודקת אבל היא לא יכולה לשחק את המשחק רק במה שנוח לה....אני חושבת שהיא הייתה צריכה לקבל את ההתנצלות אבל סתם לשחק איתם ברוגז ולעשות מזה סיפור סתם עושה לה שם רע ונותן לאנשים להתעסק בעוד שטות ורכילות עלייה מאשר במוסיקה שלה...זאת לפחות דעתי. והפרומו באמת מושקע...

RoCkEr BoY

New member
אולי,אבל בנוגע לשערים

זה הם רצו לעשות 2 שערים (בהתחלה 3 הם רצו והיא לא הסכימה) והם מרוויחים שהם מוכרים תעיתון לא היא. אולי באמת היא הייתה צריכה לקבל תהתנצלות אבל אי אפשר לדעת מה עוד קרה.

esterosh

New member
כן באמת אי אפשר לדעת מה קרה!

אבל היא גם הרוויחה מהשערים...זה קידום מכירות לאלבום שלה...והם דאגו לפרסם בכל מקום שרק לנינט הוציאו שני שערים שונים...אז היא גם הרוויחה מזה....מה שאני מנסה להגיד שתמיד יש שתי צדדים...ואולי בעיניי המערצים שלה היא כאילו שיחקה אותה והם מרגישים מנוצחים...אבל אם מסתכלים מהצד היא קצת יצאה קטנונית...אז בסדר פירסמו וזה מטומטם וזה שקר והם התנצלו היא הייתה להגיד נקסט ואז לפחות לפי דעתי היא הייתה יוצאת מזה יותר יפה...כי זה היה נראה שלא בכבוד שלה להתעסק בכאלה שטויות...אבל שוב זאת דעתי.

esterosh

New member
אסתי, את יכולה לשרשר את זה לאוף?

כי אני פותחת הודעה נפרדת על הפרומו של הוט ביחד עם תמונות...

0ליוש0

New member
איפפ לא ראיתייי

ראיתי גיא פינס בבוקר חחחחח אבל הם לא הגיעו לחלק של הפרומו וכבר הייתי צריכה ללכת לביצפרXD אם מישו מוצא תעלו בבקשה:)

למעלה