תראו באיזה שעות

sigush1

New member
תראו באיזה שעות

ישנתי צהרים כמו סוסה ועכשיו אני ערנית אבל אני שמחה כי אני יכולה לכתוב במשך היום אין לי סיכוי להתקרב למחשב (בגלל הילדים) איריתוש וענת תודה על המילים החמות כיף לקרא את הכתוב כל מילה משמחת איריתוש תבואי פעם למפגש אני מאוד רוצה לראות אותך בננות משעמם לי כבר גמרתי לבשל למחר ואני לא עיפה מה עושים? ההריון המקסים הזה גורם לי לכל מיני תופעות שונות ומשונות אבל אני נהנת מכל דבר שקורה לי גם אם אני מקיאה לא נורא אני אחרי זה מחזירה לקיבה פי שתיים,ועוד הזוג שלי דואג לפטם אותי ואת הילדים בארוחות שחיטות ופינוקים למינהם אז בכלל אני לא מתלוננת,יש לי זוג הורים שעומד מאחורי בכל דבר ,דואגים לי כל הזמן,מפנקים אותי,עוזרים לי בכל דרך אפשרית באמת כל הזמן משתדלים שיהיה לי רק טוב....איזה כיףףףף אני הבייבי שלהם עכשיו עד ש.....יגיע המקור בע"ה וזה לא ממש עוד הרבה זמן סך הכל עוד חמישה חודשים ,איזה כיף אני ממש מאושרת בשבילהם הם יהיו הורים נפלאים אני רואה איך הם מתנהגים עם הילדים שלי הילד הזה שיבוא יהיה מאושר עם הורים כאלה,אני אוהבת אותם מאוד ומאחלת לכל פונדקאית יחס כזה טוב אני לא אשגע אותכם בגלל שמשעמם לי אני אנסה להרדם בכל זאת שתהיה לכם שבת שלום

sigush1

New member
../images/Emo51.gif../images/Emo24.gifלזוג המקסים שלי../images/Emo25.gif

אני רוצה להודות לכם על כל מה שעשיתם עבורי בכלל ועל היום בפרט. אני מעריכה את ההשתדלות הרבה שאתם עושים על מנת לעזור לי ומתאמצים רק בכדי שיהיה לי טוב כל הזמן מה שעשיתם היום היה פשוט מעבר לכל הציפיות הושטטם לי יד תומכת בדיוק בזמן המתאים כל מה שאוסיף מיותר דעו לכם שאני מעריכה כל דבר ואפילו הקטן ביותר כי אני יודעת בדיוק מאיזה מקום בלב זה מגיע ולכן אני מאושרת שנפל בחלקי להיות זאת שתעניק לכם את אוצר החיים תודה רבה רבה על הכל אני אוהבת אותכם

מירבי*

New member
סיגוש אהובתי../images/Emo23.gif

מה אגיד לך, חיממת לי את הלב, נהניתי לקרוא כל מילה שכתבת. אני יודעת עד כמה כולכם חיכיתם להריון הזה ועכשיו כשהוא הגיע אתם יודעים להעריך אותו ולא מתייחסים אליו כאל מובן מאליו. הזוג המקסים שלך יקרא את הדברים ואני מתארת לעצמי עד כמה הם התרגשו. שבת שלום אהובה

עָנת

New member
האושר מתבטא במילים שלך../images/Emo57.gif

אין לך מושג כמה כייף לשמוע אותך! את יכולה לספר/לשתף אותנו בל רגעי האושר
סיגל,מגיע לך
"תשגעי" אותנו תמיד,במילים והרגשות נפלאות
ואת כל מה שכתבת,אני אסכם באייקון אחד:
שימשיך טוב עד הסוף!

mondani5

New member
סיגו'ש יקירה!

אני זוכרת שחגגנו לך יום הולדת אצלנו בבית עם כל בנות הפורום ,בטח ההריון יפה עליך ,יש לך גובה מדהים,כל כך כייף לקרא מה שאת כותבת,ונחכה כולנו לחגוג עמכם את הלידה עצמה. אני זוכרת את האושר שלנו ושל איילת בתקופת ההריון,היא מתגעגעת לימים ההם וגם האמת אני. אוהבים אותכם

למעלה