תראו את שלי
H Hugs a Kisses New member 20/4/02 #5 היא עשתה את זה בדולמייקר פיקאטס בזרעים של מסטיק ואני יודעת לפי מה שיש שם, יש שם בדיוק אותם חלקים וגם את השועלים האלה...!
היא עשתה את זה בדולמייקר פיקאטס בזרעים של מסטיק ואני יודעת לפי מה שיש שם, יש שם בדיוק אותם חלקים וגם את השועלים האלה...!
מ מורטישה אדמס New member 20/4/02 #3 מנצלת את השרשור כדי להציג דולי חדשה שלי. האמו קיס, לא אני הכנתי. ניסיתי לעשות פלירטז שדומה לה. אני עובדת על עוד כמה כאלה.. בבקשה תגיבו!!!!!!!!! טיש
מנצלת את השרשור כדי להציג דולי חדשה שלי. האמו קיס, לא אני הכנתי. ניסיתי לעשות פלירטז שדומה לה. אני עובדת על עוד כמה כאלה.. בבקשה תגיבו!!!!!!!!! טיש
V victorya New member 20/4/02 #4 בוקר טוב!../images/Emo97.gif הרגע התעוררתי! הכנת את הדולי דרך דולמייקר? כי אם כן אז זה לא שווה, ואם לא אז את מאד מוכשרת! ביי אני יודעת שהדולי שצירפתי מפחידה, פשוט רציתי לצרף משהו וזה מה שמצאת שעוד לא הראתי לכן (?!)
בוקר טוב!../images/Emo97.gif הרגע התעוררתי! הכנת את הדולי דרך דולמייקר? כי אם כן אז זה לא שווה, ואם לא אז את מאד מוכשרת! ביי אני יודעת שהדולי שצירפתי מפחידה, פשוט רציתי לצרף משהו וזה מה שמצאת שעוד לא הראתי לכן (?!)