תראו את זה!!

silverpunk

New member
תראו את זה!!

את השיר האחרון
http://www.towerrecords.com/product.asp?pfid=1894312

punk

New member
מה???????

איך אפשר לעשות דיסק עם כל הלהקות המכוערות האלה ולהכניס את בלינק?

Ran-182

New member
פשוט בושה

אני מתפלא שלא הכניסו מהדיסק של להוריד את המכנסיים והחולצה, הוא יותר קרוב לפופ, טוב נו, חבל. באמת חבל. מעניין מה חברי הלהקה אומרים על זה, אני בטוח שהם בכלל לא יודעים על קיומו של הדיסק הזה.

silverpunk

New member
אבל אך?

אך אפשר להוציא דיסק ובו שיר של הלהקה ללא אישורם של חברי הלהקה? אלה אם כן הייתה עבירה על החוק אבל לא נראה לי כי זה ב tower records!

Ran-182

New member
לאאאא....

בטח שאלו את המנג´רים שלהם אם אפשר להשים את השיר הזה תמורת איזה משהו ירוק על נייר עם הרבה הרבה אפסים אחרי הסיפרה אחד, וההם ישר הסכימו בלי שחברי הלהקה ידעו את זה

silverpunk

New member
כסף כסף!

הכל כסף היום אני אומר שתאמין במשאתה רוצה אבל חברי הלהקה היו צריכים לדעת על זה!

~BLINK182_gurl~

New member
זה לא פעם ראשונה......

אני זוכרת שגם ב-now 3 היה את whats my age again.... והאמת- אי אפשר להאשים אותם! שני השירים האלה הגיעו למצעדים למקומות ראשונים.... ואם בלינק לא רוצים שמצב כזה יקרה- הם היו צריכים לחשוב על זה מראש..... אבל לפי מה שראיתי בראיונות זה ממש לא מפריע להם.

silverpunk

New member
זה צריך להפריעה!

בגלל שבקליפ של All the small things הם צוחקים על זמרי הפופ ואחרי הם יורדים לרמה שלהם. נ.ב פאנק לא צריך להיתמסחר!!

Josie

New member
מחשבותי בדיוק...!

הם צוחקים על כל זמרי הפופ, מראים כמה שהם שונאים את זה, ולאט לאט הופכים לפופ ממוסחר בעצמם... אני אומרת - החזירו את הפאנק רוק!

defkornot 182

New member
נו באמת רק עכשיו גיליתם

בלינק נורא בל נורא ממוסחרים זה בדיוק כמו ה mtv מה יש שם????

TomerZimmermann

New member
אתם צוחקים נכון?

איך אפשר? מה זאת אומרת? בלינק הם אחת הלהקות הכי ממוסחרות שקיימות (ולא רק יחסית לסגנון שלהם אלא כללית יחסית לכל סגנון קיים) הם ממוסחרים בדיוק כמו כל הלהקות פופ-דאנס שהם צוחקים עליהם בשירים. אתם באמת חושבים שהם היו מצליחים להיכנס לMTV ועוד עם קליפ כמו All the small things אם הם לא היו ממוסחרים כל כך? אני לא מבין מה מפתיע אותכם??? נראה לי שלקחתם את בלינק (להקה שלא נתווכח על כמה היא טובה או לא) והפכתם אותה למעין אלילה בתחום הפאנק-רוק. כאילו היא היא הלהקה שהגדירה מחדש איך פאנקרוק צריך להיות. המוזיקה, המילים, היחס והכי חשוב המיסחור. אז יש לי חדשות בשבילכם. הם שונים לגמרי מכל מה שתרבות הפאנק-רוק אומרת. המוזיקה דומה ונחשבת על פי רבים לפאנקרוק אבל ההתנהגות?! ממש לא!!! להופיע בMTV זה כבר מנוגד להכל וההתמסחרות והכל!!! דרך אגב, יכול להיות שזה נראה שאני לא אוהב את בלינק על פי ההודעה הזאת אבל לא כך המצב. הם אחלה להקה. שירים נחמדים עד טובים וממש כיף לשמוע את חלקם. אבל להתפלא שהם ממוסחרים? או שאתם משלים את עצמכם או שאתם לא מכירים את אותה בלינק שאני מכיר.

~BLINK182_gurl~

New member
זה מה שאמרתי

הם ממסוחרים- והם מודים בזה..... זה טוב לדעתי שהם לפחות מודים כי זה מה ששונה אצלם מבפופ- אמני (אם אפשר לקרוא להם בכלל אמנים) הפופ מתכחשים לזה (בעצם מתכחשים לכל דבר שהם....) אז אני אומרת שאם כבר בבנאדם הוא משהו- שלא יחשוב שהוא משהו אחר....

למעלה