תראו את זה... נכון שהוא היה מתוק?
S skooby New member 6/8/05 #3 ה../images/Emo43.gif שוב עושה לי צרות ואני לא יכולה לראות תמונות בהודעות . אולי אחר כך זה יפתר , נקווה
ה../images/Emo43.gif שוב עושה לי צרות ואני לא יכולה לראות תמונות בהודעות . אולי אחר כך זה יפתר , נקווה
1 1Shir New member 6/8/05 #4 זה דוכובני, כן?.. ../images/Emo3.gif אני מחזיקה ממנו מה-זה אינטיליגנטי.. כמעט כמו מאלדר
1 1Shir New member 6/8/05 #6 טוב קשה למדוד אינטיליגנציה הנקודה החשובה היתה שהוא אינטיליגנטי פחות ממאלדר.. מאלדר מבריק בטירוף, הוא מדהים אותי מחדש כמעט בכל פרק.
טוב קשה למדוד אינטיליגנציה הנקודה החשובה היתה שהוא אינטיליגנטי פחות ממאלדר.. מאלדר מבריק בטירוף, הוא מדהים אותי מחדש כמעט בכל פרק.
G Gilliana New member 6/8/05 #9 אה, ברור! ובכלל שיר, הכתיבה שלך מבריקה במיוחד בזמן האחרון (לא שהיא לא היתה כזו גם קודם אבל לאחרונה - חזק ביותר!). אני מה זה נהנית לקרוא!
אה, ברור! ובכלל שיר, הכתיבה שלך מבריקה במיוחד בזמן האחרון (לא שהיא לא היתה כזו גם קודם אבל לאחרונה - חזק ביותר!). אני מה זה נהנית לקרוא!
1 1Shir New member 6/8/05 #10 ../images/Emo12.gif במה זכיתי לכבוד? בכל אופן תודה! למרות שלדעתי שאר חברי הפורום מבריקים בטח שלא פחות ממני..
../images/Emo12.gif במה זכיתי לכבוד? בכל אופן תודה! למרות שלדעתי שאר חברי הפורום מבריקים בטח שלא פחות ממני..
ה האוקינוס השקט New member 6/8/05 #13 למה? כל אדם "ממוצע" מוכן להקריב ולהלחם כל כך הרבה? כל אדם מוכן לוותר על חיי נוחות בשביל הכלל? יש כאלה שיחשיבו חיים כאלה כטירוף.
למה? כל אדם "ממוצע" מוכן להקריב ולהלחם כל כך הרבה? כל אדם מוכן לוותר על חיי נוחות בשביל הכלל? יש כאלה שיחשיבו חיים כאלה כטירוף.
G Gilliana New member 6/8/05 #14 הרוב למעשה אבל הטירוף של מאלדר לא מתבטא רק בזה - בל נשכח את האובססיביות שהיא הטריגר לכל העניין מלכתחילה.
הרוב למעשה אבל הטירוף של מאלדר לא מתבטא רק בזה - בל נשכח את האובססיביות שהיא הטריגר לכל העניין מלכתחילה.
1 1Shir New member 6/8/05 #15 אם כבר, זאת שפיות ולא טירוף ../images/Emo3.gif מאלדר לדעתי לא מטורף, אבל הוא רחוק מהממוצע בהרבה תכונות אחרות: חוש צדק, יושר, אומץ, לקיחת אחריות, כמובן חכמה כפי שהזכרנו קודם וכו'..
אם כבר, זאת שפיות ולא טירוף ../images/Emo3.gif מאלדר לדעתי לא מטורף, אבל הוא רחוק מהממוצע בהרבה תכונות אחרות: חוש צדק, יושר, אומץ, לקיחת אחריות, כמובן חכמה כפי שהזכרנו קודם וכו'..