תראו את זה

מה אתה סתום???

צילום מקורי שלי = צילום שאני צילמתיייי מההופעה ה חח הלוואי שזזאת היתה אני למרות שאני לא מעריצה של בנחה לא הייתי מתנגדת...

חחחח זאת לא אניייייי

זאת לואיסנההההה מההופעה!!!!!! אבל תאמת מאחורה היא דומה לי לפני התספםורת! בשיא הרצינות!!

Harmania

New member
חגית!

חגית יקירתי! עד כה נסתמנת בעיני כנערה חביבה ואמינה לכל עת! אינני מפקפקת בכך כלל וכלל, אך לפי מיטב ידיעתי, והכרתי המצומצמת עם מערכת תפוז המזורגגת, אין ביכולתו של אף חקיין או האקר-צעצוע, לחדור לזהותך, ולכתוב הודעות מפוקפקות למיניהן בשמך. על כן, ללא נימת פקפוק בשכלי החביב, אומר לך, כי תוודאי בשנית, כי את איננו אותו חקיין מסורבל חמום-מוח וחסר-חיים. "חרמניה"!

שרמוטה!!!!!!!!!!!!!!!!

שתמות!!!!! ועכשיו אתם לא יכולים להגן עליה כי פה היא לא משחקת שום דמות!!!!!!!!!!! שתמות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

בטח שהיא משחקת!!!

זה בהופעה!!!! והיא לא מתנשקת איתו לא כלום, פשוט תפסתי אותם ביחד זה לשלוש שניות שהיא אמורה להתקרב אליו כזה כי בקליפ הוא לשניה איתו ואז יורדת עם פליה ועולה... אבל זה מצחיק כי היתה להם פאשלה, הוא היה אמור להיות קרוב אליה לא שהם ירוצו אחד אל השני ופליפה ירדוף אחריה... כי הוא היה אמורה להתקרב אליה וכנראה שכח אז פתאום הוא נזכר וכזה הלך מהר אליה! חחח

למעלה