תראו את זה!!

SK 3100

New member
כמה כוסית את יכולה להיות../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif??

בלונדהה

New member
בואנה לואיסנה איזה מושלמת !!!!!!!

אני מתה עליה ועל קמי אה! ופלייי {לא לא פליסיטאס אלא פליפה} יאיייי לואיסנה איזה כוסיתתתתתתתתתתתתת והפאמפיטה הזאת קודם כל היחליפו לה שם וסליחה אבל היא נראית כמו זונ*ה לא לואיסנה! פאמפיטהההההה!

בלונדהה

New member
נילוששששש כנסי שנייה ממי!!!!

נכון כל התמונות ששמת בפורום של האתר הרישמי?? אז כיווצת אותן...ופה זה נותן לשים בגודל הרגיל את יכולה בבקשה לשים את הגודל הרגיל בשבילי???? פ=ל=י=ז=ז=ז=ז=ז=ז=ז=ז=ז=ז=ז=ז=ז=ז=ז=ז=ז=ז ו-וואי איזה כוסית היאאאאאאאאאאאא

אוקידוקי!

יוו די כבר אני מתבלבלת! את דנה נכון?? את לא לירון? מה יש לי אני כל הזמן מתבלבלת ביניכן! לא מבינה להמ!

אוקידוקי!

יוו די כבר אני מתבלבלת! את דנה נכון?? את לא לירון? מה יש לי אני כל הזמן מתבלבלת ביניכן! לא מבינה להמ!

ShRiKi

New member
שאלה../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

מאיזה אתר התמונות האלה?! של לואיסנה והמורה לריקוד ולואיסנה עם הבגד ים?!

love camila

New member
נילי כנסי.

מאיפה לקחת את התמוונת מאיזה אתר או פורום כי מהאתר חנטה אי אפשאר ליראות תתמונת צריך להירשם או משהו כזה

בלונדהה

New member
חח לא לא אני לירון ממי..כנסי

דנה בננה זאת דנה ואני לירון! חחחחחח ד"א שמת עוד תמונותתתת שימי את כולם בבקשה!! ותודה ממי! איך כמוך אחותייייייי

קארין14

New member
לא ...

היא מאוד דומה אבל זאת ויקו שכחתי איך קוראים לה במציאות...

מאיפה יש לך ???

מאיפה יש לך את התמונה הזאת של לואיסנה ופמפיטה איך שלא קוראים לה ? ( את השער לעיתון ) לילך....

מאיפה ???

מאיפה יש לך את התמונה הזאת של השער לעיתון של לו ופמפיטה ? או איך שלא קוראים לה ? לילך....

Ela la Rebelde

New member
מאיפה התמונה הזאת? כנסי...

מאיפה התמונה הזאת? באתר הרישמי של חנטה אי אפשר להיכנס הוא מבקש להירשם או משהו כזה.... יש לך איסיקיו?

למעלה