תראו את זה

• פותח הנושא osn
  • פורסם בתאריך

osn

New member
תראו את זה

נשמע לי מאוד מרתק, שתי ההופעות.... נראה עד כמה זה מעשי.

bleeding guitar

New member
שמעתי על זה בקטנה ../images/Emo168.gif

אבל מה עפולה מה? יש עוד משהו חוץ מגרעינים?
שנים לא הייתי בעיר הזאת (וזה לא הולך להשתנות בזמן הקרוב)

אני גם די בטוחה שיש עיר כזו

אבל להגיע לשם בשביל ערן צור זה באמת "עם הלשון בחוץ".... :)) נשמע בהחלט מעניין אולי אצליח לשלב את זה עם משהו אחר באזור ומה אם הופעה בחיפה בשביל אסנת?

osn

New member
את תמיד בעניין של

תרתי משמע, הא? אבל זה באמת אנדרסטייטמנט... אחרי הכל, מדובר על בירת העמק. גם אני חשבתי על זה בשילוב עם משהו אחר, הבעיה רק עם התחבורה. ואני בהחלט בעד הופעה בחיפה בשביל אסנת (והפעם מוכנה להגיע אפילו עד אלפנט!)

gellerj

New member
בשקט בשקט,

אבל הבנתי שיש הופעה במוריסון באוקטובר :) מקווה הפעם גם להיות שם, אם זה לא יפול על התאריכים בהם אני מתכנן להיות בחו"ל. מצחיק, כי הפעם הקודמת שהוא הופיע במוריסון הייתה יום אחרי שחזרתי מחו"ל גם כן.

osn

New member
אבל הפעם

שזה לא יבוטל, כן?! איזה כיף, בשורות טובות, לחפות על הפספוס של אלונה דניאל וטל גורדון במרתף הערב. (ובשביל יפית, בספטמבר מופיע במוריסון לא אחר מאשר יובל בנאי...)

gellerj

New member
אני לא זה שאחראי על הביטולים, מבטיח

אם זה תלוי בי, הייתי קובע הופעה במוריסון בכל שני וחמישי.

osn

New member
ועכשיו

אני מגלה עוד אחת - 20.9 בסינקופה בר...

osn

New member
נשמע כמו ההופעה הרגילה

כלומר החשמלית, מאחר שכתוב רק ערן צור. בד"כ בפאבים הוא נוהג לעשות את החשמלית, כי זה יותר מיינסטרים... נפלא בהחלט, מקווה שסינקופה מקום נחמד כי מעולם לא הייתי שם.

gellerj

New member
הייתי שם באירוע, לא הופעה

האמת שלא התרשמתי יותר מדי. המקום..מוזר קצת, נראה קצת מאולתר אולי, אני לא בטוח מה המילה שאני מחפש. אבל יהיה טוב, יהיה טוב! כרגע סבירות גבוהה שאני אגיע.

bleeding guitar

New member
אני שמעתי יובל ../images/Emo99.gif../images/Emo168.gif

רק למה הוא לא מופיע במרכז אני לא יודעת?! ביאוס איתו.

למעלה